Madziula85
Rodzina w komplecie :)
wtrące sie na chwilke
dzisiaj w Pl Boże Ciało ale tutaj chyba nie ma nie? bo nie wiem jak sklepy dzisiaj
wie ktoś?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, dzis w Wiatrakowie jest NORMALNY dzień pracy. Wolne to mieliśmy w HEMELVAARTSDAG czyli 17 maja;-)wtrące sie na chwilkedzisiaj w Pl Boże Ciało ale tutaj chyba nie ma nie? bo nie wiem jak sklepy dzisiaj
wie ktoś?

The Hague, dzieciom karmionym piersia poleca sie wprowadzac nowe pokarmy dopiero miedzy 5-6 miesiacem, wtedy, kiedy masz oznaki, ze jest na to "gotowe": ssie piastki, patrzy, jak TY jesz, wtedy ciamka buzia, kiedy "pozera wzrokiem" jedzenie.
Dzieci na mm moga od 4 mies. nowe pokarmy. to tak najogolniej.
pozostaje tez kwestia wprowadzania glutenu, sa podzielone zdania.. wlasnie teraz jest o tym dyskusja na lutowkach, poczytaj.
No i jestem taka podekscytowana, ze moja dziewczyna, zostala modkiem ! Ach! Iskierka dziekitak własnie sprawdzałam ze tez nie widze na spisie świat
i dobrze bo musze do miasta hihi jade do trzeciego juz kruidvatu i jak dzisiaj nie skompletuje taszki to juz dam sobie z tym spokoj hahah jeszcze wstapie do zeemana na małe conieco
![]()

Ayni, ja już myslę o obiedzieIde na sniadanie![]()
. Właśnie w ramach wypróbowywania robota kuchennego zrobiłam sobie koktail. Zużyłam do niego 5 szt kiwi, 2 banany i zapomniany w lodówce magere yoghurt met aardbei - niebo w gebie

natomiast z pewnoscia zjem do tego kanapke ! smacznegojeju ale sie glodna zrobilam od tego pisania, juz mnie nie ma.