• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
aOLA, na zajecia do logopedy trzeba miec skierowanie od huisartsa, wtedy ubezpieczenie wszystko zwraca. Zajecia wygladaja roznorako, w zaleznosci od "problemu". a zauwazylas cos u swoich dzieci? czy nauczycielki?
mąz był u domowego tzn w rejestracji i mówili że bez skierowania????? a do logopedy mówiła żeby pójść nauczycielka dzieci

no już myślałam, że Nas zamknęli hehehe :) dobrze, że forum jest z powrotem :) widzę, że mamy nowego moderatora - Sencilla nie zamykaj Nas tak jak Ania hahahahahaha ;PPP :)

Axe pozwole sobie :-pzaznaczyc ze Sencilla nie jest nowym moderatorem :zawstydzona/y: :-p- teraz jest DWOCH MODERATOROW poprostu :tak::tak::tak:...zeby miec wieksza kontrole nad wami,,,,:-D

tak wogole to HEJKA...my tez juz po pracy... u nas byly dzis kopytka :tak:- bo mojego nadal nie ma hihi wiec odzywiamy sie jak w przedszkolu...

aOla moich tez chce zapisac do logopedy ale po wakacjach:tak: - znajomi chodza od stycznia i ....poszerzaja slownictwo u niej a poza tym to fajna babka wiec my tez chcemy sie tam dostac... zajecia ja indywidualne 30-45min dziecko i logopeda... u nas tez bez skierownai idzie i mowisz ze chcesz...

Iskierka my fryty rzadko i wlasnie z patelni;-) - albo mamy maly garnek i olej regularnie co 2 tyg zmieniamy... wogole moi nie lubia frytek za bardzo:sorry: nawet chcialabym im nieraz na miescie kupic jak glodni to NIE wola bulke z parowka z HEMA:-):-):-)

Hague ja podawalam od 4mies...wlasnie jablko - banana - marchewke czasem ze sloiczkow ale najczesciej rozgniatane widelcem albo skrobane jablko lyzeczka.;-)..on nie chcial zabardzo jeszcze tego jesc:eek:... tak jak powiedziala Sencilla - musi przyjsc na niego pora...:tak:

Madziula ja prasowalam z tym plynek ale nieco pozniej...;-)

Madziula ubranek dla niemowlat prasuje sie tylko z woda, bez dodatku tego plynu. to dodatkowa chemia, ktora na dodatek nie jest wyplukana, tylko zostaje na ubrankach.
MOja Marys uwielbia logopede, poszerzaja slownictwo, ucza sie opowiadac rozne historie, rysuja i pozniej maja opowiedziec to, co narysowane. Zajecia indywidualne, od 30-60 min.

naprawde maluszkowi nie trzeba dodatkowych zapachow, dla niego najlepszy zapach to zapach cycusia mamy :)

A co do tego moderatorowania, to chce zaznaczyc, ze Aniahaven jest moderatorem namber łan, a ja jestem pomocnik, czyli MODO QUASIMODO.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry