Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mąz był u domowego tzn w rejestracji i mówili że bez skierowania????? a do logopedy mówiła żeby pójść nauczycielka dzieciaOLA, na zajecia do logopedy trzeba miec skierowanie od huisartsa, wtedy ubezpieczenie wszystko zwraca. Zajecia wygladaja roznorako, w zaleznosci od "problemu". a zauwazylas cos u swoich dzieci? czy nauczycielki?
no już myślałam, że Nas zamknęli hehehedobrze, że forum jest z powrotem
widzę, że mamy nowego moderatora - Sencilla nie zamykaj Nas tak jak Ania hahahahahaha ;PPP
![]()
zaznaczyc ze Sencilla nie jest nowym moderatorem
- teraz jest DWOCH MODERATOROW poprostu 

...zeby miec wieksza kontrole nad wami,,,,
- bo mojego nadal nie ma hihi wiec odzywiamy sie jak w przedszkolu...
- znajomi chodza od stycznia i ....poszerzaja slownictwo u niej a poza tym to fajna babka wiec my tez chcemy sie tam dostac... zajecia ja indywidualne 30-45min dziecko i logopeda... u nas tez bez skierownai idzie i mowisz ze chcesz...
nawet chcialabym im nieraz na miescie kupic jak glodni to NIE wola bulke z parowka z HEMA:-):-):-)
... tak jak powiedziala Sencilla - musi przyjsc na niego pora...
mąz był u domowego tzn w rejestracji i mówili że bez skierowania????? a do logopedy mówiła żeby pójść nauczycielka dzieci
naprawde maluszkowi nie trzeba dodatkowych zapachow, dla niego najlepszy zapach to zapach cycusia mamy
A co do tego moderatorowania, to chce zaznaczyc, ze Aniahaven jest moderatorem namber łan, a ja jestem pomocnik, czyli MODO QUASIMODO.

to przewrocic sie mozna...
.........MODO QUASIMODO..hihi...