Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gość nam pokazywał jeszcze taki czarny... ale nie chcę, żeby moja córcia jeździła w czarnej bryce. Czerwona to taka jak Ferrari![]()
i o zadnym innym slyszec nie chce

- Karola sorry ze tak pozno ale sama wiesz jak to jest;-)
Aniu macie konie? bo napisalas, ze na szczescie nie wasze to pomyslalam, ze tez macie?![]()
moze kiedys...
My tez zjedlismy dzis pierwsze lody a pozniej obiad..
bo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy

tez na taki patrzylam... milych spacerków

Haha, ja też najbardziej kocham rodzicóew i teściów jak są daleko ode mnieDzisiaj moi rodzice rano pojechali do PL. W sumie fajnie, że przyjechali, bo dopiero zobaczymy się w grudniu. Wszystko byłoby ok, gdyby nie tona dobrych rad mojej mamy, co mnie doprowadzało do białej gorączki. Teraz mogę robić tak, jak sama uważam. Co prawda byli tylko od czwartku, ale cieszę się, że nie dłużej, bo bym się z mamą pożarła. W lipcu przylatuje teściowa na tydzień... mam nadzieję, że nie będzie dawać za wiele dobrych rad, bo zwariuję

.Nie, jeszcze nie rodzę, ale chcialabym już to mieć za sobąIskierka nie mów ,ze juz rodzisz bo mnie to pzrerazabo miedzy nami tylko 2 czy 3 tyg roznicy
Sencilla no wiem ,ze kiedysnie pozwalali kapac z ospa ,ale jak moge nakladac mas cz pianke na brud i bakterie?![]()

Dołączyłam - prosze o akceptacjęKochane forumowiczki, zapraszam do nowo powstalej grupy, ktora pozwoli nam umieszczac nasze fotki bez obaw, ze ktos niepowolany moglby je zobaczyc.
My i nasze dzieci w kadrze, czyli fotki Mamusiek z Holandii - Forum BabyBoom
Możesz. Kliknij w "Narzędzia grupy" (czy jakoś tak) i tam bedzie opcja DOŁĄCZSencilla u mnie pisze ze musze nalezec do grupy ;(( czyli ja nie mogę![]()
Pokazuje mi wiadomośc - faktycznie, wysłana z mojego konta meilowego, ale o godzinie o której mnie na kompie nie bylo, bo siedzialam i dlubalam w igłą w kanwie