reklama

Holandia

ja tez dolaczylam:tak:;-)

Astrid ja chcialam z kubelkowym siedziskiem ,ale po dluzszych namyslam tez sie zdecydowalam na normalne:sorry2: Ale bardzo mi sie kubelkowe podobaja ,chodz sa waskie ...

Iskierka ty to sie znasz:tak: ja nawet bym nie wpadla zeby tam kliknac:sorry2::baffled:

reklama
U nas to chyba jednak jakis wirus bo ja i maz tez sie zle czujemy i temp.podwyzszona.Kurcze ta pani lezala w szpitalu bo na oczy nie widziala dobrze ,miala zaburzenia rownowagi.Oby to nie to.

Na plaży było bardzo sympatycznie dzisiaj. Pogoda się bardzo udała. Z rana wiało, a potem słońce zaczęło dogrzewać. Super mieć tak bliziutko do morza. W ciągu tygodnia też będę robić wypady spacerkowe z wózkiem, a co;-) Autem to ok 15 minut, busem 30 min, a busa mam spod domu:-D hehe

7axe7 & Sencilla
, niestety ale muszę się z Wami dziewczyny zgodzić odnośnie meczu i tego jak grała nasza drużyna. Ja się na piłce nie znam, nie kibicuję normalnie... Ale jak zaczęli grać z Czechami, to najpierw do męża powiedziałam, że Czesi słabo grają, bo tylko rozgrywają Polacy. A potem to Czesi stopniowo zaczęli się ożywiać, a Polacy niestety spalać. Taka strategia.

AniaHaven, śliczna fotka. Pozujesz jak rasowa modelka:-D

Astrid, gratuluję zakupy wózka. Bardzo fajny, a kolorek czerwony to mój ulubiony:-D

Zaraz zaczyną grać Oranje...

Patrze na mecz i oczywiscie kibicuje Holandii emocje od pierwszej minuty i juz mamy 1:0 moze wyjda z grupy i dalej bede miala komu kibicowac :-)

Czytam co piszecie o ospie i widze ze chyba tylko moj Kuba nie mial jeszcze ospy...wszystko przed nami

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry