reklama

Holandia

Aniu dokladnie tak! Takie chwile sa najcudowniejsze na swiecie, za kazdym razem mocno sie wzruszam:tak: i nagrywam wszystkie nowe osiagniecia Tomusia, planuje tak do roczku czasu i pozniej zrobimy z tego film, ktory nagramy na plytke i bedzie pamiatka :-):tak:
A ostatnio jak tak bardzo plakal bo go brzuszek bolal, to mi sie uslyszalo ze powiedzial w placzku MAMA :-D oczywiscie to niemozliwe, bo takie maluchy jeszcze nie umieja, ale nawet moj sie wtedy na mnie spojrzal i powiedzial ze tez uslyszal MAMA haha, oczywiscie to zbieg okolicznosci :-D

reklama
Witam z rana :)

dzisiaj miałam pobudke po 8 rano bo dzwoniła pani z eneco..... bez komentarza... wysłałam wczoraj meila to dzisiaj odpisali to musiała jeszcze dzwonić i budzic człowieka ....hehheh

pogoda bardzo ładna od rana wbrew temu co zapowiadaja.... no ale w Holandii to w ciagu 5 min sie zmienia wiec nie wiadomo co jeszcze przyniesie dzień ;)

czy oglądały panie wczoraj boskiego ROnalda w akcji?? Portugalia wygrała z Czechami ;) Czechy jadą do domu a ni do półfinału ;)

ide jeść śniadanko ;)

Dzien dobry

Madziu o tak dzien sie zapowiada piekny,u nas burz nie bylo( chyba ze przespalam ale to zadko sie zdarza )a tak straszyli:-D
Ja Ronaldo nie lubie :no: bylam wczoraj za naszymi sasiadami..:tak:

sniadanie zjedzone ,czas jakies pranko wlaczyc..

Witam:-)
Pogoda poki co super, Tomek jak zwykle od 7 nie dal pospac i dopiero teraz zasnal, a mi sie juz odechcialo :-D teraz musze czekac az sie obudzi i pozniej bede zwijac sie pomalu do pracy...

W sobote na kijkduin super impreza na plazy.. Moze poloze Tomusia i tatusia spac i wyrusze ze znajomymi, w koncu i mamusi sie cos nalezy po ponad rocznej przerwie :tak::-D

Ja Ronaldo nie lubie
no.gif

Fanką Ronaldo nie jestem, ani jego gry (bo nie znam i nie interesuję się piłką), ani urody...bo nie lubię typu latino-macho, ale zapunktował u mnie jak utarł nosa Oranje:-p ;-) hihihih

Z rana lało, ale teraz słoneczko już się pojawiło i niedługo wyjdziemy się przewietrzyć, niech tylko dokarmię Jania i w drogę.

A tak na marginesie, super ten temat z ciekawymi miejscami w Holandii. Szczególnie zainteresowało mnie oceanarium w Scheveningen oraz park Elfów. Wybierzemy się z rodzinką obowiązkowo.

TheHague, w Kijkduin byłam w ostatnią niedzielę. Bardzo fajne miejsce:tak:

DSC_0056.jpgDSC_0059.jpgDSC_0077.jpgDSC_0095.jpg

Ostatnia edycja:
Igunia ponieważ mamy do Eftelingu 60km obowiązkowo jesteśmy tam 2x w roku i szczerze dla mnie lepszy od disneylandu(tego świata dla najmłodszych) Jak macie daleko można przenocowac w hotelu wewnątrz parku

a do nas przyjechał Kermis idziemy dziś zobaczyć :-)

reklama
Witajcie! Juz po testach na przyszly tydzien jedziemy porozmawiac o wynikach .Ciekawe co wymysla.Wczorajsza noc byla koszmarna Tymek plakal nam do 5.30 no chyba z powodu zebow.no wiec tacy padnieci pojechalismy do szpitala.Co z ta pogoda kiedy bedzie lato?
AYNI udanego wypoczynku jeszcze we dwoje:-)
AXE ale ci zazdroszcze tego wyjazdu do polski:-)

IGUANA dzieki za pomysl z tym kubeczkiem zakupilam taki Tymkowi i jak narazie pije z niego.Chociaz wczoraj szukalismy kubeczka caly dzien i nigdzie go nie bylo.Obszukalam nawet szawki z ubraniami bo Tymek lubi wszedzie upychac zabawki no i znalazlam kubeczek w koszu na smieci :szok:.Musimy uwazac by nie wpadl mu w rece telefon czy jakas inna wazna rzecz bo nie znajdziemy pozniej.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry