Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...a właściciela nie było widać.
.
no a jak by nam sie udalo jeszcze przeprowadzic do domu z duzym ogrodem to na bank wtedy kury i psa 
jak zobaczylam ktora godz. to polecialam zobaczy czy Daan w lozku czy moze gdzies mi juz na dwor uciekl
a Thijs pospal dzisiaj od 9 do 5 rano i obudzil sie tylko dlatego ze mojemu M. budzik zadzwonil. :-) do tego taka kupe walna ze musialm mu zaraz wszystko przebierac 

.Mam to samo z jedzeniem mięsa innego niż kurczak czy jakieś mielone. Królika jadłam parę razy tylko dlatego, że moja mama się narobiła jak wół, tak samo kaczkę. Nie podpasował mi smak tego mięsa. Koniny nigdy nie tknę. Od razu przypominają mi się zajęcia na studiach i te śliczne koniki polskie, takie malutkie i milusieGosia uciekł... oj oj biedny, to już raczej po króliczku, te miniaturki zadko kiedy daja sobie długo rade na "wolności"
Anna hehhe dobre dobre, ja królika nigdy nie tknełam i nie tkne, zreszta nie tylko królika, np. kaczki tez nie zjem, o koninie nie wspomne.....
.