Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Kobitki z Hagi... znacie jakieś stronki, gdzie można się szukać mieszkań socjalnych? Najlepiej w Rijswijku ;-).
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

i
ania haven Twój Victor chodzi jeszcze z pieluchą? bo widzę że miedzy naszymi synami jest róznica 4 miesięcy, ja mam się właśnie zabrać za uczenie go na nocnik, ale chyba w przyszłym tyg coś spróbuje bo ma być cieplej, więc niech lata na golasa![]()

wlasnie bo moja dwojka tak sie szybko nauczyla... ale lata nie widac a 10 par spodenek wyschnac nawet nie ma gdzie czasami...
moj V troche praktykowal ale na tym sie skonczylo
- jak jest cieplo to lata w samych majtusiach i uczy sie wyczajac moment
...moze pewnego dnia...
Baardzo długi czas oczekiwania niestety... Moja matka dostała mieszkanie po 3,5 roku a ja zarejestrowana już ponad dwa jestem i jedyne na co mam zielony smiley to jednopokojowe mini mieszkanka...Woonnet Haaglanden
musisz sie tu zarejestrować a potem reagujesz na mieszkania w jakiej dzielnicy chcesz....
) takze troche sobie musiala poczekac. ja poki co 13 miesiecy jestem zalogowana, bylabym 2 lata ponad, ale.. zapomnialam zaplacic i mnie wywalili z systemu
to sobie poczekam
albo nad morzem
Poszukajcie sobie mieszkania nie przez maklera, tylko prywatnie
jeden borg w kieszeni
moze za niedlugo bedziemy sasiadkami
), o ile wczesniej do tej Limburgii sie w koncu nie przeniesiemy
.