Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
Nie musi być, ale tam byśmy chcieli 
.

.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.Dokąd śmigacie? Mi się marzy jakiś ciepły kraj z plażą, morzem i dużą ilością rzeczy do zobaczenia, żeby się nie zanudzić.Łuu a mi zostal miesiac do wakacjinie moge sie doczekac:-) rok i 8 miesiecy nie bylam
![]()
niestety w tym roku musimy, bo cala familia chce Tomka zobaczyc
wiec w tym roku wakacje nam odpadaja... ale za rok jedziemy albo do Wloch, albo do Hiszpanii, jeszcze sie zastanawiamy

tylko zeby pogoda w lecie dopisywala....:-)To tak jak my... bez przyjazdu do Polski się nie obejdzie. Wszyscy już wyczekują tego grudnia. Na szczęście do nas co chwila ktoś przyjeżdża. Wcześniej byli moi rodzice, zaraz teściowa a w sierpniu mój brat z dziewczyną. Się kręciDo Polskiniestety w tym roku musimy, bo cala familia chce Tomka zobaczyc
wiec w tym roku wakacje nam odpadaja... ale za rok jedziemy albo do Wloch, albo do Hiszpanii, jeszcze sie zastanawiamy
no i m.in. dlatego do PL jedziemy, ze wlasnie tyle czasu nas tam nie bylo:-)

moja siostra jest tu, siostra mojego tez tu jest
ale reszta familiady az sie trzesie ze musza Tomeczka zobaczyc, no i nie mamy wyjscia
pocieszam sie tym, ze sie NAZRE polskiego jedzenia do oporu, pewnie przyjade z 5kg na plusie