clauditka
Fanka BB :)
no to super:-), ale ja już zdążyłam zrobić małemu dowód osobistyI NEWS; od 15 sierpnia wszystkie paszporty nawet dla maluszkow sa na okres 5 - lat:-):-):-) koniec naszych udrek z lataniem co roku do Hagi;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no to super:-), ale ja już zdążyłam zrobić małemu dowód osobistyI NEWS; od 15 sierpnia wszystkie paszporty nawet dla maluszkow sa na okres 5 - lat:-):-):-) koniec naszych udrek z lataniem co roku do Hagi;-)
chamstwo!!!!!!!!!!
placilam 17e...
mielismy pomysl zeby Tomkowi wlasnie namalowac Kubusia Puchatka a przyjaciolmi na scianie, wlasnie taki obrazek z bajki, ale zdecydowalismy sie tego nie robic, bo wynajmujemy to mieszkanie i nie ma sensu, tymbardziej ze wyprowadzka tuz tuz i szkoda by mi bylo taki obrazek zostawiac dla kogos
dlatego mamy naklejki Kubusiowe na scianach
ktore moge w sekunde odkleic i po sprawie 
To samo oglądam jaaaaaogladam angielski program o karmieniu piersia, jedna dziewczynka ma 8 lat i dalej jest karmiona mlekiem matkiale smiechowo to wyglada
taka duza na cycu
![]()
. Jak można tak dłuuuugo karmić dzieci? W ogóle mi by było trochę wstyd, że mam 8 lat i ciągnę mleko z cyca. Mnie rozwaliła matka 2-latków, co wywala mleko pod prysznicem. Zamiast męczyć dzieci radykalnym odstawieniem mleka, mogła odciągać laktatorem i dawać im z butelek. Głupie te baby.
mam na razie male skurcze ale sa i czekam co bedzie 
Taka figa, że pozwolę, żeby mi dziecko ssało cycka 8 lat... z braku normalnego snu chyba bym padła. A ta od bliźniaków i tak uważam, że trochę za radykalnie to zrobiła i powinna sobie kupić laktator.A tam glupie, kazda matka robi po swojemu ;-)
.
ja uwazam, ze to indywidualna sprawa kazdej mamy i niech kazda karmi dziecko tyle ile chce, nie wiem o co Ci chodzi
chyba za mocno wzielas to do siebie, bo przeciez ja w moim poscie nic nie napisalam o Tobie i ze iles tam masz karmic