• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Holandia

reklama
Masakra :( a ja wyrobilam 5 lipca i mam tylko na rok ;( zrobili mnie w konia :-D chamstwo!!!!!!!!!!:cool2:

Aniu zlozylam wniosek 5 lipca, a odbior mam 25 lipca:tak: placilam 17e...

Ja akurat mam to szczescie, ze moj M. tez ma takie zdolnosci i umie ladnie rysowac :tak: mielismy pomysl zeby Tomkowi wlasnie namalowac Kubusia Puchatka a przyjaciolmi na scianie, wlasnie taki obrazek z bajki, ale zdecydowalismy sie tego nie robic, bo wynajmujemy to mieszkanie i nie ma sensu, tymbardziej ze wyprowadzka tuz tuz i szkoda by mi bylo taki obrazek zostawiac dla kogos :eek: dlatego mamy naklejki Kubusiowe na scianach:tak: ktore moge w sekunde odkleic i po sprawie :D a na nowym mieszkaniu juz malowanko bedzie :tak:

a mnie sie udalo i...mam dzis wolne...:-):-):-) - facet mi zadzwonil ze mam dzis nie przychodzic bo sie gdzies wybiera hihi... spoko w domku z dzieciaczkami tylko gdzie ta pogoda???:sorry::confused2: u nas znowu pada...

ogladam angielski program o karmieniu piersia, jedna dziewczynka ma 8 lat i dalej jest karmiona mlekiem matki :szok: ale smiechowo to wyglada:-D taka duza na cycu :-D
To samo oglądam jaaaaa :szok:. Jak można tak dłuuuugo karmić dzieci? W ogóle mi by było trochę wstyd, że mam 8 lat i ciągnę mleko z cyca. Mnie rozwaliła matka 2-latków, co wywala mleko pod prysznicem. Zamiast męczyć dzieci radykalnym odstawieniem mleka, mogła odciągać laktatorem i dawać im z butelek. Głupie te baby.

A tam glupie, kazda matka robi po swojemu ;-)
Taka figa, że pozwolę, żeby mi dziecko ssało cycka 8 lat... z braku normalnego snu chyba bym padła. A ta od bliźniaków i tak uważam, że trochę za radykalnie to zrobiła i powinna sobie kupić laktator.

O teraz super niania i klapsy :szok:.

Oooo Karola :D... kolejny poród przez internet. Rilaks rilaks i pamiętaj, oddychanie :D ho-ho-ho :D hihi.

Astrid przeciez nikt Ci nie kaze :szok: ja uwazam, ze to indywidualna sprawa kazdej mamy i niech kazda karmi dziecko tyle ile chce, nie wiem o co Ci chodzi :-p chyba za mocno wzielas to do siebie, bo przeciez ja w moim poscie nic nie napisalam o Tobie i ze iles tam masz karmic :tak:

karola trzymaj sie!!!!! czekamy na Twoja ksiezniczke kochana :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry