reklama

Holandia

reklama
laski u nas tez nie pada:no:
ale to dobrze bo nienawidze tego deszczu... powiedzcie mi jakie tu sa zimy??? chyba nie jest mroźno??? bo zastanawiam sie czy warto kupowac Zosi kombinezon ale wydaje mi sie ze nie... w sumie kupilismy jej taki płaszczyk który jest podszywany polarkiem i myslalam ze moze w nim moglaby chodzic, a poza tym oglądałam w C&A zimowe rzeczy i tam nie bylo kombinezonów tylko wlasnie kurteczki i to juz od rozmiaru 62:tak:.
:baffled:

i co nikt mi na to nie odpisał:no:

N atka, odpisuje:
zimy moze nie sa mrozne, ale jak zawieje, to nie bedziesz wiedziala, gdzie Ci glowa odleciala :tak: I suma sumarum daje to odczucie temperatury dosc nieciekawe... Moja Marys w zimie pakowalam w kombinezon i nie sadze, aby jej bylo przesadnie goraco... :no:

witam z rańca!!!
natka ja szukałam tu kombinezonów ale tu nie ma ,tylko są kurtki tak jak piszesz. jak chcesz to kup sobie w Polsce. tu po za tym nie ma takich mroźnych zim jak w PL.

serwuję kawę kto chętny??

Witam,
Natka- zimy tutaj nie są srogie, z własnego doświadczenia powiem że moja córcia miała tylko kurteczkę zimową i ocieplane spodenki na specerki.....a wystarczyło do wózeczka mieć dokupiony tzw. śpiworek i mała miała zawsze bardzo cieplutko.

Natka ja uważam, że jak już kupiłaś ten płaczszyk na polarku to nie ma sensu kupować drugiej kurteczk. Myśle, że Paulina ma rację jakiś śpiworek do wózka wystarczy, a nawet cieplejszy sweterek pod płaszczyk założysz i będzie ok.
Paulina widzę, że staranka już ruszyły:tak:, powodzenia życzę:tak::-)

Dzien dobry.

Natka tak jak pisza dziewczyny, tu kombinezonow nie ma i wydaje mi sie, ze nie ma sensu go kupowac. Zosia to juz duza panienka i poradzi sobie bez kombinezonu :tak:Tak jak pisze Paulina wystarczy kutreczka i ocieplane spodenki (te ostatnie kupisz bez problemu).
Moje mlode urodzone na poczatku lutego nigdy kombinezonu nie posiadalo.
Kombinezon moze dostaniesz w sklepach z odzieza narciarska :tak:

Paulina no nareszcie odezwalas sie dziewczyno!!!!! Juz mialam pisac do Ciebie maila, bo przepadlas jak kamien w wode. Naskrob cos wiecej. Jak tam Amelcia???

A ja mam podly nastroj. Jakas podbuzowana chodze :crazy:

Milego dnia moje panie :-)

Witam :-):-):-)

Robię kawkę kto się ze mną pije:-):-)

pauka dziękuje za zaproszenie na NK

u nas noc masakra :szok:już sama nie wiem czy to moje dziecko się nie najada czy co bo tak często się budzi że :szok:a ile wasze dzieciaczki zjadają przed snem ,bo ja już sama nie wiem co robić:eek:
miłego dnia:-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry