A
aOLA
Gość
hejka
sorki że mnie tak mało ale jak poczytam już co u was to zawsze któreś coś chce i nie ma czasu odpisać a w dodatku oboje ząbkują i są zaziębieni Dziś w nocy jak nie jedno to drugie coś chciało........także średnio wyspana jestem........
jest tu do kupienia woda morka do noska?gdzie?
ja dla dzieci mam paszport na rok-tymczasowy i o dziwo zdjęcia zrobione za pierwszym razem Piotrek był tak zszokowany ze nawet nie drgnął
pogoda jest fatalna Kupiłam już Piotrusiowi płaszcz przeciw deszczowy (dzięki za podpowiedz gdzie) Teraz mieszkam na przeciw centrum więc nawet w deszcz chodzimy na zakupy ale pewnie już niedługo Dziś ma być podpisana umowa mieszkaniowa........zobaczymy
natka ja mam i kurtkę i kombinezon-oba kupowałam w H&M(kombinezon w PL)
Alicja wstaje w nocy co 2-3h ale ona cycusiowa Piotrka karmiłam 13msc i po odstawianiu po kolacji już w nocy nie jadł
kaszki ALusia pije tylko z Sinlac z PL bo jest alergikiem
ja 99% ubrań kupuje w H&M kurteczkę na zime tez mam stamtąd
taką(20E)
*H&M* _PŁASZCZYK _KURTKA PIKOWANA _SERCA_ 86 (433658341) - Aukcje internetowe Allegro
są też takie ale nam się ciężko wkładała 25E
H&M Kurtka Jesienna Extra Kolorki NOWA _86 (433093958) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie to jest bardziej zimówka (lekka zima)
a kawusie poproszę;-)
zdjęcia paszportowe oczywiście tam są wykadrowane
sorki że mnie tak mało ale jak poczytam już co u was to zawsze któreś coś chce i nie ma czasu odpisać a w dodatku oboje ząbkują i są zaziębieni Dziś w nocy jak nie jedno to drugie coś chciało........także średnio wyspana jestem........
jest tu do kupienia woda morka do noska?gdzie?
ja dla dzieci mam paszport na rok-tymczasowy i o dziwo zdjęcia zrobione za pierwszym razem Piotrek był tak zszokowany ze nawet nie drgnął
pogoda jest fatalna Kupiłam już Piotrusiowi płaszcz przeciw deszczowy (dzięki za podpowiedz gdzie) Teraz mieszkam na przeciw centrum więc nawet w deszcz chodzimy na zakupy ale pewnie już niedługo Dziś ma być podpisana umowa mieszkaniowa........zobaczymy
natka ja mam i kurtkę i kombinezon-oba kupowałam w H&M(kombinezon w PL)
Alicja wstaje w nocy co 2-3h ale ona cycusiowa Piotrka karmiłam 13msc i po odstawianiu po kolacji już w nocy nie jadł
kaszki ALusia pije tylko z Sinlac z PL bo jest alergikiem
ja 99% ubrań kupuje w H&M kurteczkę na zime tez mam stamtąd
taką(20E)
*H&M* _PŁASZCZYK _KURTKA PIKOWANA _SERCA_ 86 (433658341) - Aukcje internetowe Allegro
są też takie ale nam się ciężko wkładała 25E
H&M Kurtka Jesienna Extra Kolorki NOWA _86 (433093958) - Aukcje internetowe Allegro
jak dla mnie to jest bardziej zimówka (lekka zima)
a kawusie poproszę;-)
zdjęcia paszportowe oczywiście tam są wykadrowane

mam nadzieje ze to zabki 
uwielbiam słodycze a jak byłam w ciąży nie moglam na nie patrzeć