reklama

Holandia

reklama
Agnes nie tylko Ty masz lenia.....gdyby nie fakt że sama męża pognałam do roboty to inaczej byśmy własnie sobie z Amelką drzemkę ucinali, a tak jemy drugie śniadanie i zawijamy rękawy :rofl2:
Anetako- jak najbardziej możesz kupić na tej stronie....ta firma (czy to sklep) ogłasza się na marktplaats i tam właśnie ich znalazłam.

Mamuśki u nas już słoneczko ładnie świeci i osusza ulice....po południu wycieczka rowerowa :-)
Miłego dzionka.

hejka
no i mamy mieszkanie własnie jezdzimy za farbami wykładzinami meblami lampami itp itd
sama nie wiem czy sie cieszyc Na razie zobaczymy Zła jestem bo gościu zlikwidował ściankę działową(pewnie musiał) i teraz musimy ją postawić bo już zaplanowaliśmy rozkład pokoi i brakuje nam jednego:crazy:

pisałyście kiedyś o wykładzinach że gdzieś są tanie????????????????

beauty strasznie ciężko mi się wkładało ta kurteczkę Jak pewnie zuważyłąś ona ma zamek z boku i tak musiałam jej rączki wygiąć żeby założyć Może ona poprostu tak sama mi nie pomagała????Najlepiej przymierz ją sama

Witam...
aOla gratuluję mieszkanka!i życzę powodzenia w urządzaniu go!:-D
Mój właśnie skończył malować tą kuchnię, zjedliśmy obiadek, posprzataliśmy po malowaniu i.... mój uciekł na rybki!:rofl2::laugh2:
A ja zabiłabym za kawkę, więc idę się napić...
Komuś zaserwować?

bry dzień :wink:
moj malec wytrzymala bestia jeszcze dzis nie spal i na to sie nie zapowiada... co prawda mial moment odjeżdzania przy obiadku ale przy koncowce sie znow rozbudził...
zrobiłam dzis zimowe zakupy dla malca... ma 3 zimowe kurteczki w tym jedna ze spodenkami na szelkach na cale plecki i brzuszek taki "skipack" kilka nowych grubszych bluz i 2pary ocieplanych spodenek podszych mieciutkim polarem - takze damy rade w tę zime... co prawda tu mrozów trzaskających nie ma ale wietrzysko i od cholery wilgoci w powietrzu daje czasami gorsze odczucie anizeli by było -15 i sloneczko...
do wozka mam tylko okrycie na nozki i mysle ze to styknie... a w razie czego szybko odepne i moze sobie pochodzic na nozkach...
zaraz przychodzą goscie a ja mam takiego lenia ze szok!!! dzis dalam rade tylko z zakupami bo popludniu wyszlo slonko i bylam z Antkiem na dworzu... jutro zadnych wizyt bo sie umowiłam z m. ze bedziemy odgruzowywać mieszkanie... juz mi sie nie chce ale jak mus to mus...

aOLA gratki własnych czterech kątów:tak:

;-):-)Witam wieczorkiem!

aOla szczerze gratuluję mieszkanka! Nie będę ukrywać, ze ci zazdroszcze, bo sama chciałabym być na twoim miejscu...i też miec takie szczęście! Super! Życzę wytrwałości w jego urządzaniu!:-):-):-)

Agnes nie tylko u was taka okropna pogoda....U nas w Polsce w nocy jest temp. 3 stopni! Masakra!!! w ciągu dnia raptem jakieś 15 stopni, ale nie pada tylko strasznie wieje...

Aniu ponawiam prośbę o namiary na jakies fajne sklepy z ciuszkami dla dzieci, bo chcę koniecznie tam wysłać męża, żeby wydał troszkę kaski....;-):-)np. H&M.

reklama
Witam w niedzielny poranek:-)
aOla ja również GRATULUJĘ własnego mieszkanka:tak:
Wczoraj o tej wykładzinie w pośpiechu pisałam przed wyjściem.

Dziewczyny wczoraj po powrocie z imprezy dopadła mnie kolka nerkowa (mam kamicę nerkową) i tak mnie trzyma do dziś, nie mogę się wyprostować:no::wściekła/y:
Już 5 lat miałam z tym spokój, a dziś nie mogę się ruszyc:wściekła/y::wściekła/y:. Zażyłam wczoraj Furagin, ale gól nie ustępuje. Orientujecie się jak tutaj leczą taką chorobę? Czy mam wogóle po co się wybierać do lekarza czy powie mi, że samo przejdzie?
Miłej niedzieli:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry