reklama

Holandia

reklama
Kochana moja!:-D
Ja ciebie zawsze podziwiam...spójrz ile jest różnicy miedzy moimi a twoimi!
Ty to dopiero sobie super radzisz...naprawdę, chyle czoła!

.-------- *♥*♥*♥* --------
-------- *♥*♥*♥* --------
------*♥*♥*♥*♥*♥*-----
----------- *♥* -----------

------*♥*♥*♥*♥*♥*-----
----------- *♥* -----------

Uszczęśliwiłam cię? :-D
Toco napisała to jednak szczera prawda...:tak:
A to o nas kobietach;

Kobieta ma tyle siły, że zadziwia mężczyzn...
Dźwiga ciężary losu, rozwiązuje problemy, jest pełna miłości, radości i mądrości.
Uśmiecha się gdy chce krzyczeć,
śpiewa gdy chce się jej płakać,
płacze gdy się cieszy i śmieje gdy się boi. Jej miłość jest potężna.
Jedyna niesłuszna w Niej rzecz to to, że często zapomina ile jest warta...

Miłego wieczorku ze swoimi mężczyznami...

tak, uszczesliwilas mnie.. dziekuje!! :happy: swieta prawda to, co napisalas...
Na szczescie moj maz nie nalezy do mezczyzn, ktorzy wracajac do domu, juz od progu : "a co tu taki balagan?? co ty kobieto caly dzien robilas w domu??":baffled::tak:

Sencilla!
Wiesz mój M.tez do tego gatunku nie należy!:no::-D
Ale czasami widzę po jego minie,że zrobiło na nim wrażenie np co dzieci potrafia zrobić z jednym pokojem...:-)
Tak generalnie to raczej:sorry2: jest porzadek,ale czasami trzeba pozwolić rozwijac się manualnie maluchom...:-D

No więc sama widzisz jakie jestesmy super mamuśki!:-D
I teraz bez wyrzutów sumienia idę usmażyć jajeczko sadzone memu lubemu, bo lada chwila wpadnie do domu!:-);-)
Pa, do później!

witam wieczorkiem!
Aniu co załatwiałaś w SVB, jeśli można zapytac to paszport? Dogadujesz sie bez problemu po angielsku we wszystkich urzędach? Czy CB też po angielsku?
Mogłabyś mi wrazie czego napisać gdzie są w Bredzie dobre sklepy z ciuszkami dla dzieci to wyślę tam mojego S. O jakichś promocjach też mi możesz pisać....;-):tak:Dzięki!

Sencilla ja też cię podziwiam, że dajesz radę z ta kochaną dwójeczką! Co prawda ja też mam dwie córeczki, ale Oliwka jest już na tyle duża, że już potrafi koło siebie wiele rzeczy sama zrobić....Odemnie także odznaka: SUPER MAMA!!!!!:-):-):-)Dla Ani również! I sama też sobie przyznam, a co....!:-);-);-):-D

reklama
Sencilla studiowałam we Wrocławiu na AWF-ie. Zrobiłam specjalizację z wychowania fizycznego specjalnego i mogę zarówno pracować w szkole masowej jak i szkole specjalnej z dziećmi niepełnosprawnymi...:-):-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry