• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Holandia

reklama
Dzień doberek:-)
Nie będę dziękować za gratulacje, aby nie zapeszać:tak:. W niedzielę jedziemy podpisać kontrakt:-):tak::happy:
Z tej ogromnej radości dziś w nocy spać nie mogłam:-D:-D:-D
Miłego dnia Wam życzę:tak::tak::tak:

Anetko, rozumiem Cie, hihi, ja tez jak dostalismy to mieszkanie to nie moglam spac :tak: gdzie bedziecie teraz mieszkac? w jakiej czesci hagi?
A ja odwiozlam dziewuchy do opiekunki i od razu pojechalam na basen.. Wyplywalam sie, super sie czuje, ach... :happy2:
A teraz zabieram sie do pracy!
POnownie zapytuje o forumowe spotkanko.. Kto chetny i gdzie? Paulina zapraszala do siebie, ja tez zapraszam, czekamy na zgloszenia ;-):-)

Witam z rana :-D

Aneta gartulacje :-).

Spóźnione ale szczere życzenia dla naszej Amelki, dużo zdrówka i uśmiechu na buźce:-)

Przez te jesienne wakacje rozleniwiłam sie strasznie, ledwo, ledwo udaje mi sie wstac około 10 :rofl2:. Malemu zaczynaja wychodzić trojki wiec ogolnie jest jeczaco-marudzacy.

Chętnie bym sie z Wami dziewczyny spotkała, ale ja niemobilna jestem no i jeszcze szkoła Julki mnie b. ogranicza. Chociaż... w tym tygodniu mogę być w Amsterdamie tak gdzieś od 7 rano do18-19 :rofl2::-D

Toola znowu nam zamilkła, ciekawe czy już sie przeprowadziła?

Do później,miłego dnia ;-)

Hejka!!
Anetko ja też jeszcze raz Ci gratuluje z całego serca,i razem z toba bardzo sie ciesze:tak::-):-):-):-).
Ania dzielna jest ta twoja Karinka-buziaczki dla niej:happy2:.
No to ja ide na spacerek,bo tu piekna pogoda.

witam

No i popuła się pogoda....:wściekła/y:Wczoraj piękne słonczko, a dzisiaj już pogoda pod psem.....

Anetko jeszcze raz ci gratuluję tak szybkiego rozwiązani problemu....:-):-):-)

A gdzie to Ania się podziewa?????;-):szok:

Sencilla zazdroszcze ci tego pływania....ja też chętnie bym się wyrwała na basen sama dla siebie....:baffled::tak:

reklama
Sencilla będziemy mieszkać na Spoorwijk, ok 1,5km od naszego obecnego mieszkania:tak:.
Ja również bym sobie popływała:tak::tak::tak:
Pauka a to dla Ciebie:

Pierwsza - Papierowa
Druga - Bawełniana
Trzecia - Skórzana
Czwarta - Jedwabna - Aneta
Piąta - Drewniana - Pauka
Szósta - Żelazna
Siódma - Miedziana
Ósma - Brązowa
Dziewiąta - Fajansowa
Dziesiąta - Cynowa