reklama

Holandia

Może się tak nie da...tylko wydrukować...:crazy::baffled:
Może nie ma takiej opcji...
Ja nie znam na tyle języka by sobie sama z tym poradzić i muszę to zanieść kobiecie zeby mi to wypełniła...oczywiście było by szybciej i taniej (Pani sobie kasuje za taką uprzejmość 25e:szok::wściekła/y:) ale niestety ja sobie z tym rady nie dam...
Nic zadzwonie i poprosze i o przysłanie mi tych dokumentów do domu...:zawstydzona/y:;-) za 10 dni bedą!:rofl2:
Bardzo dziękuje Ci Beauty i Pauko że próbowałyście mi pomóc!
Tak z sercem do drugiego człowieka... i ja do was też!:-D

reklama
Aniu nie ma za co się obrażać.
Ja wnioski o dofinansowanie dostałam po 3 dniach rozmowy tel. z belastingiem, więc może nie będziesz musiała czekać 10 dni.
Trzymam kciuki oby w Twoim przypadku też tak było.

czesc laski,dawno sie nie odzywałam,ale nie mialam internetu, mamy juz wlasne mieszkanko 4 pokoje. mieszkamy 2 km od niemiec wiec jestem z tego zadowolona bo tam jest troche taniej jesli chodzi o jedzenie i srodki czystosci. Zosienka zdrowa ma kolejny zabek do góry. a my zarezerwowalismy sale na nasz slub ktory odbedzie sie 08.08.2009r:happy:

Właśnie wrocilam z aerobiku, wiem juz teraz gdzie mam miesnie... jak dozyje piatku to chyba tez pojde:-D

Aniu, przy okazji wywyiedzialam sie jak to jest z tymi formularzami. Jesli chcesz czyste do wypelnienia to musisz je zamowic w belasting,a w tym programie mozesz albo wypelnic wszystkie rubryczki i wydrukowac wypelniony formularz i wyslac poczta albo od razu wyslac do belastingu on line ( tzrba miec wtedy digidi)

Natka witaj spowrotem :-)

... wszystko mnie boli buuuuuu...

Dzięki Beauty!
Ale ja za namową Sencilli postanowiłam wybrać sie tam osobiście!
A noż mi ktoś to jeszcze pomoże wypełnić...:-D
A digi tez już :-) mam...
Ja chyba też zaczne coś robić ze sobą:rofl2: to do wiosny może zobacze jakies efekty!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry