reklama

Holandia

Gratulacje dla Karoli i Michałka:tak::-)
może i malutki ale urośnie w mgnieniu oka;-)

u nas Wiki od trzech dni jakaś nerwowa jest, chyba jej też idą ząbki górne jedynki-bo wszystko pakuje do buzi:baffled:

a my tyle jescze do załatwienia mamy przed wyjazdem...:baffled:
dzisiaj moja kuzynka leci do szkocji, każdy ucieka stąd:hmm:

Wiki śpi więc my też jedziemy gdzieś na pizze:tak:
jutro odwozimy tate do sanatorium, mama zostaje sama... chyba ją namówie żeby jechała z nami bo nie chce mi się samej siedzieć w amsterdamie:confused:

reklama
Karola i Michalku!
".. i wszyscy klaszcza w rece, bo jest o jedno dziecko wiecej!!" :-) Ks. Twardowski.

Zycze Wam zachwytu soba od pierwszych chwil!!
Ale super, ze nam kolejna Mamusia i forumowy Dzieciaczek przybyli!! :tak:

Aneta, a co do pracy, to patrzylas na to? Polacy w Holandii :: Zobacz temat - Praca dla kobiet w Den Haag
jak sie czujecie przed przeprowadzka?

Buziaki na dobry wieczor, ja jestem padnieta, ale szczesliwa, bo dzis oddalam swoj pierwszy pokazny projekt. :-D:happy2:

KAROLA GRATULACJE DLA WASZEJ SZCZĘŚLIWEJ RODZINKI

Dziś wyszłam z młodym po 12tej to dopiero po 18tej wrocilismy... tak se spacerowałam bocznymi uliczkami z dala od hałasu, młody zasnął, słonko w dzien swieciło że az sie chcialo łazic... po godzinie Tolek sie wyspał wiec poszlismy do tesciowej... dałam mu obiadek pobawił sie z dziadkami i po 17tej wyszlismy i pierwsze co stwierdziłam to że czas na stałe wyposażyc wózek w rekawiczki dla mnie... Antek był odpowiedznio ubrany ski-pack spodenie i kurtka, czapa szalik rekawiczki i ku mojemu wielkiemu dziwieniu nawet tego z siebie nie sciagał, a jak za mocno pociagnal ząbkami rekawiczke to zaczał płakac i pokazywac ze mam mu spowrotem nałozyc... w kazdym razie nie mam juz złudzen ze zima idzie...

Karola ogromne gratulacje dla całej Waszej rodzinki :-D Niech sie Michałek zdrowo chowa:tak:

Nie mam sił, niedawno wróciłam z aerobiku i wszystko mnie boli, ide sie wygrzać po prysznicem i spać . Miłej nocki kobitki :-)

Witam
Karola...
Dużo zdrowia i uśmiechów
Pisków, wrzasków i zabawy
Moc radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu, ząbka, słowa i kroku
Porozrzucanych wszędzie klocków
Przytulenia okrąglej główki
I uścisków małych rączek:tak:
GRATULUJĘ:-)

Sencilla tak śledzę forum niedzieli:tak:. Oczywiście przeprowadzki nie mogę się doczekać:-).
Jedziemy dziś do Polski, niestety mój M zostaje w NL:frown::hmm:. Będę za tydzień jeśli nie uda mi się napisać z PL.
Do poklikania:tak:

reklama
Pauka....
Róże są piękne, bo kwiaty mają., Lecz są nietrwałe bo, przekwitają. A Wasza miłość niech się rozwija, Niech trwa na wieki i nie przemija.

Ugotowałam mężowi obiadek na cały tydzień i pomroziłam, pranko już się suszy jeszcze Nikodema zaprowadzić do szkoły i się pakować. Wyjeżdżamy wieczorem.
Ania, Olgunia Pauka nie dziękuję:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry