reklama

Holandia

Olgunia, współczuję tobie i malemu takich przejść. Może faktycznie ma trzydniówkę?
Moja Julka też przed Bozym Narodzeniem dostała tak wysokiej temperatury, tylko ze my dzwoniliśmy do Slash( nie wiem czy dobrze napisałam) i mowiliśmy że temperatura nie spada pomimo podawania leków i kazali nam do szpitala przyjechać i tam po zbadaniu dostała antybiotyk, bo to bylo zapalenie drog oddechowych. Jeśli uwazasz, że to nie tylko zęby to jedzcie do szpitala.
A podajesz małemu cos na złagodzenie bólu? Polecam Viburcol albo Chamodent ( kropelki), to są homeopatyczne leki i naprawde pomagają.

Ma-Rita wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu, oby takich było jak najwiecej. Niech kolejny rok mija Wam w spokoju i miłości :tak:

Ciekawe jak tam Karola?

Paulina to powinna po doopie dostać za to milczenie:dry:

reklama
dziewczyny jak na razie nie ma gorączki od 14-30 więc nawet poszłam sie zdrzemnąć na 30 minut. teraz mały się bawi.
miał już 3-dniowke i dawałam mu viborcol teraz znaczy nie kiedyś.

ciekawe jak karola pewnie juz z maleństwem jest.

marita wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Witam wieczorkiem!

Olgunia jesteśmy z tobą!Może sie już uspokoiło....
Ann dlaczego jakoś nie zareagowałaś?Chętnie poznałabym cie w realu...:-D
Moi już po kapieli figlują na górze w sypialni...Mały co prawda spał do 18.00 ale mam nadzieje że też szybko zaśnie!
Pozdrawiam wszystkie...znow nasze forum tętni życiem!:-D:-):-D

Ann...

Widziałaś mnie w takim układzie w drodze do domu z przedszkola....:-D
A Karina tak nudziła pół drogi o frytki...a w końcu sie okazało że pieniądze zostały w domu...Ale jutro frytki będą na pewno , bo mama obiecała córci!!!:-);-)
Moje bąble słodko śpią...a ja sobie jeszcze pobuszuje po necie!
Na razie babeczki!

Siemka
Niestety dziewczyny narazie chyba zostanę jednak w PL....Gościu co nam miał wynająć mieszkanie ma jakieś problemy z bankiem...A na inne ogłoszenia nie da się liczyć, bo albo nikt nie odbiera albo już nieaktualne!:wściekła/y::-(:-(:-(Załamka....
Dobrze, że narazie nie dzwoniłam do właścicielki tego naszego mieszkania w PL i jej nie informowałam....

A ja dzisiaj latałam i ostatnie papiery załatwiałam...Paszport sobie musiałam wyrobić, bo mam jeszcze na panieńskie nazwisko, ale jeszcze 5 lat wazny...:baffled:

Dzieciaki dawno śpią a ja uciekam do sprzątania i prasowania, bo jutro będzie szczęśliwy dzień!:-):-):-)

Dobrej nocki życzę laseczki!:-D

witam poznym wieczorkiem,
Ma-Rita, ja rowniez zycze wszystkiego naj... najlepszego z okazji rocznicy slubu... ;-) a przede wszystkim zdrowka, szczescia, milosci oraz spelnienia marzen... :tak:
Olgunia i Aneta, trzymajcie sie jakos dziewczynki z tym zabkowaniem u Waszych pociech... biedne dzieciaczki... :-( jak tak czytam o tych dolegliwosciach zwiazanych z zabkowaniem, to naprawde chyba jakas szczesciara jestem, bo Manuel jak do tej pory przechodzi to bezbolesnie... :tak: no ale nie zapeszam, bo jeszcze wszystkie zabki mu nie wyszly... ale za to dal mi popalic w pierwszych dwoch miesiacach swojego zycia... gdyz mial kolke...
Pauka, nie zalamuj sie, ze z tym mieszkaniem nic nie wypalilo... nastepnym razem z pewnoscia bedzie lepiej... a teraz ciesz sie przyjazdem meza... ;-)
Aniu, super, ze nozka zrasta sie dobrze... :tak: buziaczki dla Karinki, dzielna dziewczynka... :-)
dobranoc...

reklama
Dzień dobry kobietki!

Ja cos spać niemoge od 5.00 :baffled: wię postanowiłam dalej sie nie przewracać w pościeli tylko zacząć nowy dzień wcześniej!:-D
Magdalena co u ciebie?
Pauka głowa do góry!!! Będzie dobrze a dzisiaj nie zawracaj sobie tym myśli,bo ...
MĘŻUŚ WRACA!:-)Mile czasu spędzonego razem wam życze!

I wszystkim słonecznego poranka i optymistycznego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry