reklama

Holandia

To znowu Ja:-).
Chyba sie doczekałam,wody mi odeszły pare minut temu:tak::tak:.I jakieś skurcze też mam.Musze dzwonić do położnej,ale jeszcze troche dam jej pospać:-).Jak nie bede rodzić to sie rano odezwe.A tak to do poklikania za jakiś czas:-).Trzymajcie kciuki ,bo zaczynam mieć stracha:szok::szok::szok:.

reklama
Karola!!!!!!!!!!!!

Gratuluję i trzymaj się ....:-D:-D:-D
Jesteśmy z tobą myślami!
No proszę jakie radosne nowiny od rana...aż człowiekowi żyć się chce!
Ja będę dopiero po południu to wszystko wam napisze co i jak....
Miłego ranka

Karola- czekamy aż napiszesz że dzidzia jest już z tobą:tak:;-)

Ortica- tak się zastanawiam czy dołączyłaś do mam z holandii czy tylko napisałaś co do kwasu foliowego? bo tak z wypowiedzi nie ma konkretnie napisane... ale my zapraszamy i zachęcamy do częstego udziału na naszym wątku:tak:

a ja się dowiedziałam że już w piątek wyjeżdzamy... dużo się zastanawialiśmy i mój P. chyba zmieni prace-tylko jeszcze nie wiemy czy my będziemy mogli z nim mieszkać:-(

Witam u mnie jeszcze nic:wściekła/y:.To znaczy skurcze sa i too coraz mocniejsze,ale nie regularne.:no:Chciałabym miec to juz za soba,zaczynam sie bac:szok::szok:,ze nie dam rady.
Miłego dzionka zycze,chodz pogoda okropna:rofl2:.

reklama
ja tylko na chwilkę u mnie nocka straszna w ogóle nie spalam mały zacząl mi rzygać gorączka 40 stopni paracetamol co 4 godziny mu dawałam bidulek. on też nnie wyspany i marudny.
patrzyłam mu w buzię i wybija sie jedynka.
wiec to zeby. tylko jak sobie pomysle ze ma byc tak przy każdym zebie to oszaleje zadzwoniłam do lekarza na 15-30 jedziemy niech go przebada i niech ewentualnie wykluczy inne choroby.
tylko jak znam życie pani doktor powie no ząbki i paracetamol........... ale zobaczymy
teraz usnął mi na rękach......
karola no trzymam kciuki za ciebie. i juz nie długo bedziesz miała swój skarbik

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry