reklama

Holandia

Witam
Aniu ja mam to samo, zasypiam bez problemu, ale obudzę się ok 2-3 i nie mogę zasnąć, a ok 6-7 jak muszę wstać to zasypiam:baffled:
Karola i jak Twój Mateuszek, jak Ty się czujesz? Pisz tu do nas, bom ciekawa:-D
Oli śpi, wiec skrobnę coski...
Dziewczyny maci dobry przepis na pierniki? Poproszę:tak:
Mam pytanko, pierwszy raz w sprawie zameldowania musieliśmy udać się do emigreiszyn (nie wiem jak się pisze), a drugi raz gdzie?

reklama
hej dziewczyny!!!

u nas już w miarę dobrze temperatury nie ma i to najważniejsze, marudzi jeszcze i budził mi sie w nocy z 1000 razy
icon_rolleyes.gif

ale już psychicznie lepiej że nie zwraca i że temperatury nie ma.
tylko jak pomyślę ze każdy ząb tak ma wychodzic to juz się boję.
wczoraj dowiedziałam sie ze moja koleżanka która starała się od 1.5 roku zaszła w ciążę
icon_biggrin.gif
strasznie sie cieszę.
a druga wiadomość koleżanka która w poniedziałek była u mnie na kawie zaczęła rodzić o 2 w nocy juz do mnie dzwoniła
icon_eek.gif

tylko ona jest stuknięta (kiedyś o niej wam pisałam ) dziecko przekręciło się jej i tyłkiem jest do wyjścia i w szpitalu zaproponowali jej cc a ona chce naturalnie
icon_eek.gif

powiedzieli jej że bedzie poród dłuższy i bardziej bolesny
icon_eek.gif
dzwoniłam do jej chłopaka i powiedziałam żeby się zgodziła na cc i żeby nie była egoistką i nie męczyła juz dziecka i nie patrzyła na siebie. urodziła w końcu naturalnie Olka 3400.
ale o niej szkoda gadać ona stwierdziła ze 6 tyg. bedzie z dzieckiem i idzie do pracy na czarno i nie musi. dla swojego samopoczucia , bo jak siedzi w domu to dużo je i zwariowała by tak mi powiedziała w poniedziałek że mnie podziwia że nie chce do pracy i tak siedzę w domu.
a ja nadal szukam jakieś pracy chałupniczej ale tu nic takiego nie ma.
napisałam nawet ulotkę i powiesiłam w sklepie że mogę prasowanie rzeczy ale nie ma odzewu. jeszcze poodbijam i powrzucam do domów.

karola pisz nam co u was

To przepraszam za pomyłkę:zawstydzona/y:
Sencilla dziękuję za odpowiedź:tak:
Pauka nie poddawaj się może znajdziecie coś jeszcze przez telefon, w jakim regionie Holandii szukasz, Breda?
Oli wstał, "gnamy" po Nikusia:-)
Olgunia dobrze, że z Sebastiankiem już lepiej:tak:. Z chaupniczą pracą to jest problem, bo kiedyś sama szukałam. Może poszukaj gastouder dla małego i szukaj pracy:confused:. Mnie Sencilla przekonała do gastouder i jak się urządzimy na nowym mieszkanku to szukam pracy:tak:

Ostatnia edycja:
Witam popołudniowo!

Karola sie nie odzywała...?Ciekawe jak sie mają...
Sencilla masz racje to miał być Michalek...:tak:
Ja zaliczyłam banki odblokowłam sobie karte bo mi sie wczoraj przyblokowała... niechcący:sorry2::szok::wściekła/y:
U nas dzieciaki zjadły nalesniki i bawią się w salonie z synem mojej sąsiadki!
Oczywiście najaktywniejszą stroną jest.....Karinka!:-D:szok:
Olgunia no niewszyscy umieja siedzieć w domu z dzieckiem przez dłuższy czas... Ja tez bym chyba nie wytrzymała - do pracy poszłam po 4 tygodniach od porodu...i nie narzekam.Tyle tylko że dzieci były cały czas ze mną...:-)
A ja mam totalnego lenia....chyba zarzuce sobie '"Grześka" wczekoladzie i napije się kawki...

Jestem juz z wami:-):-):-).Michaś jest cały i zdrowy ,dostał 2razy po 10 punktów:-D:-D.Jest przsłodzitki i malutki wazy 2970 i ma 50 cm.Ja tez sie mam dobrze.Skurcze co 5 min od 12 a juz o 17 był nas skrbek na swiecie.Straciłam duzo krwi i musiałam zostać na obserwacji.Wyszłam dziś ok 12. To narazie tyle:-D:-D.Do poklikania i dzieki za wsparcie!!:happy::happy::happy:.
A to mój malutki

Załączniki

• DSC01005.JPG
    DSC01005.JPG
    213,7 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Karola!!!

Gratuluję z całego serca....a to dla Michałka;
Mały chłopczyku! Z okazji Twego przyjścia na świat życzymy Ci,abyś każdą wylaną łezkę odpłacił rodzicom tysiącem uśmiechów i żeby każdy dzień Waszego wspólnego życia był uroczysty jak święto....
Cudowny ten twój synek!Buziaki i jeszcze raz gratulacje...

Malutki nie malutki ważne że zdrowy!Urośnie nim się obejrzysz....:-D:tak:
Pozdrawiam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry