reklama

Holandia

Dzien dobry :-)

Jak minal Wam weekend?

Karola ja mialam to samo. Patrzylam sie na mlodego i ryczalam jak bobr :-D:tak:

Sencilla moze zadzwon do tej babki i zapytaj jak tam dziewczynki. Bedziesz spokojniejsza.

Agnes no to rzeczywiscie odcieli Cie od cywilizacji :-D Wracaj do nas szybko.

A ja sie po cichu pochwale, ze wczoraj zrobilam test, bo w sobote miala przyjsc @ i nie przyszla. I sa dwie kreski :tak:
Ale na razie podchodze do tego spokojnie bo to baaaaaardzo wczesne poczatki i
jeszcze dluga droga przed nami. No ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie OK :tak:;-)

Milego dnia mamusie :-)

reklama
Witam poniedziałkowo!

Niunia widzę,że targały tobą emocje i musiały być bardzo silne skoro zdecydowaliście się zawrócić...Dobrze już?A mama została w PL rozumiem...
Trzymaj się kobietko!;-)

mama jest teraz ze mną w holandiia, gdyby nie ona to chyba bym nie przyjechala.. ja chyba nie chce tutaj mieszkac:baffled: mimo wszystko wole PL...

a na dodatek wiki ma lekki kaszelek:baffled:

nie wiem, czy to taki dzien.. u nas mgla i szaro, a ja zasypiam nad projektem.. Obalilam juz dwie kawy i placek z rabarbarem... Ale jakos zasyypiaaammm.... :dry:
Ma-Rita, hurra, hurraa!! bardzo bardzo sie ciesze.. gratuluje, i oby wszystko bylo w porzadku! Przyjedziecie do nas w odwiedzinki?

aniahaven dzięki za troskę kochana jesteś
a ja jakieś mam kryzysy z tym swoim
icon_evil.gif
chyba się ja strasznie zmieniłam bo mnie wszystko wkurza
icon_evil.gif
a szczególnie on
icon_exclaim.gif

nawet mi powiedział że moge sobie jechać do PL ale to było z łaski i że na koniec listopada ..... :crazy: i się zastanawiam nad wyjazdem. pewnie jak pojadę to bedzie żle jak nie pojadę też
icon_rolleyes.gif

ja juz sama nie wiem czy to dobrze zrobi, ale ja chce jechać do PL pozałatwiac też parę spraw papierowych a od 20 grudnia(sobota) do 25 nic nie załatwię
icon_rolleyes.gif
musze zameldować Sebę i pesel załatwić oraz chce sie spotkać ze znajomymi z którymi sie nie widziałam lata.
doszlibyśmy może do kompromisu bo powiedziałam mu że mogę jechać z nim w grudniu tylko 12-13 to by mi starczyło. ale on mi mówi że nie wie więc jak tak powiada to pewnie nie pojedzie tej daty
icon_twisted.gif

chciałam dobrze to nie to jade wcześniej.........
jeszcze muszę i tak z nim pogadać o wszystkim............
i chyba jadę pociągiem z Amsterdamu około 15 listopada:tak:

u nas nocka nie ciekawa z komarami wczoraj porządkowałam w szafie i chyba tam sie schowały :szok:
Sebastiana budziły a jak paliłam światło to nie mogłam ich znaleść
icon_rolleyes.gif

a spałam w pokoju Sebcia to mnie też wkurzały
icon_rolleyes.gif

gdy już wstaliśmy zabiłam dwa wstrętne
icon_twisted.gif

nie chciałam wam smęcić :baffled: ale coż..............

Moja droga...

Nie smęcisz...po to tu jesteśmy...:-D
Mam nadzieje,że jak wylałaś swe smutki to ci lepiej chociaż troszkę...
I lżej na sercu!:tak:Ja przynamniej tak mam...
Co do wyjazdów...no cóż czasami lepiej odpocząć od siebie i poukładać na nowo kiedy oboje jesteście spokojniejsi...
Ja pewnie na twoim miejscu bym pojechała i tak masz troche do załatwiania...
Nie martw się mój mnie też czasem do PL wygania a ja sie z niego śmieje bo sam se może tam jechać jak mu sie niepodoba!:szok::-)
Ja sie tu dobrze czuje i nie ruszam sie nigdzie...i praca mnie trzyma!

Także nic sie nie smuć - głowa do góry!

marita- wielkie gratulacje:tak: teraz musisz dużo odpoczywać i się nie denerwować;-)

olgunia- chyba to normalne ze każdy ma czasem gorsze dni, a tutaj jest miejsce żeby sie wyżalić... może troche odpoczynku od siebie Wam pomoże, zatesknicie za sobą jak dawniej;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry