reklama

Holandia

Hej dziewuszki
ja wlasnie do domku przyjechalam z corciami, bylysmy na pysznym sniadanku u naszego moderatora, Pauliny :tak: Jedzonka bylo co niemiara, a potem kawusia z serniczkiem made by Paulina's husband...
Amelka z Marysia sie wyszalaly, bylo super! Dobrze, ze mamy do siebie tak blisko :-)
a oto Amelka z Marysia :

a to Antosia, zasnela tak w aucie i nadal spi, hihi, nic jej nie przeszkadza :)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

Ja też w domku nareszcie....:-D
Byłam w polskim sklepie i zaopatrzylam się w flaczki....na obiad!Jakoś mnie tak wzięło...:sorry2:
Pauka program dostałam ale jeszcze nie użyłam....A ten co mam jest też fajny.
Właśnie zauważyłam że coś mi twarz zniekształciło...:zawstydzona/y::sorry2:
Widzę,że dziewczynki sie dobrze bawiły zwłaszcza Antosia!!!:-D:-):-D
Mam nadzieje,że kiedys dojdzie do naszego spotkania....
Na razie dzięki problemom z ogrzewaniem w domu wszyscy jesteśmy zakatarzeni i gorączkujący......:baffled::crazy:
No cóż może sie uda uniknąć leżakowania w łóżku...
Miłgo popołudnia .

witam:-)
ja juz po dlugim spracerku, bylismy na targu i oczywiscie nie wyszlismy bez zabawek dla wiki:-D zauwazylam ze juz nie patrze za ciuchami dla siebie tylko dla małej:tak:

aniu a jaki teraz program uzywasz?

ja takze mam nadzieje ze kiedys wszystkie poznamy sie w realu:tak:;-)

Ann....

Ja zakupy na Polseweg robie...mnie też coś dopadło...:szok:
Nie tylko grypa ale i @ ma przyjechać a ja zawsze mam pociąg do czekolady, więc zaopatrzyłam się tez w pierniczki alepejskie!:-D
Niestety juz się skończyły...:baffled:
Trzymaj się Ann - jutro jest nowy dzien może bedzie lepszy!;-)

Dzień dobry!

I znowu ja pierwsza?:-D;-)
Dziewczyny co z wami...śpicie?
Ja spać nie moge bo katar mne męczy a dzieciaczki poza tym głodne już przed siódmą...:laugh2:
Pogoda nie zapowiada się na słoneczną więc energi do działania też brak...:baffled:
Ann myśl optymistycznie - bedzie dobrze, wszystkich czasem dopada przemęczenie jesienne a potem wraca do normy!:blink:
Dziś do pracy trochę óźniej więc licze że razem kawkę łykniemy...
Miłego poranka....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry