reklama

Holandia

reklama
cześć dziewczyny ja tez chcę kawkę:tak: dzięki za rady;-)
dziś byliśmy na kontroli CB z Sebciem
więc tak pani doktor powiedziała że mam zdrowe dziecko że mogę mu dawać wszystko po trochu jeść i kazała mu yogurt bio dać , owoce wszystkie oprócz kiwi bo jest uczulająca i truskawki :-)
mój Seba waży 10.180 ma 75,5 cm i główka 46.5. jest wszystko ok.
mój kręgosłup już ledwo zipie :happy:

Witam!

Ann no to czekam na wizyte - mój dom zawsze otwarty!

Truskawki Olgunia dziecku wprowadzać najlepiej stopniowo...jeśli moge ci cos doradzic,:sorry2:...
Ja swoim dawałam po jednej i patrzyłam az w końcu wcinały i nic im nie było!:-D
Truskaweczki w sezonie mniam mniam!:-)
Ja chce żeby juz lato było...:baffled::-(

A gdzie sie podziewają inne forumowiczki!?:rofl2:

witam:-)
my dzis bylismy u znajomej, wróciliśmy i mała padła zaraz po kapieli... chyba przydałoby jej sie starsze rodzeństwo do zabawy;-)
jutro chyba wybierzemy się na stara dzielnice, tak dawno mnie tam nie było:tak:

Melduję sie,ze żyje, ale chyba jakieś jesienne przesilenie mnie dopadło:-(
Nie mam na nic ochoty ani siły, jednak jestem tu z Wami i na biezaco czytam co skrobiecie :-)

Ma-Rita jeszcze nie gratuluje, ale tak po cichu cieszę się i trzymam kciuki za fasolkę ;-)

;-);-)Witajcie laseczki!
Melduję, ze żyję......:-):-):tak:
wiecie co super mi teraz jest, jak jesteśmy w komplecie, a już płakać mi się chce jak sobie pomyslę, ze 15-stego zostanę znowu sama....:-(Mężuś pomaga mi przy dzieciach i wreszcie mogę porobić porządki w domciu i mam chwilkę czasu dla siebie!
W sobotę pojechaliśmy na groby no i oczywiście na weekend byliśmy u moich rodziców...S stęsknił sie za obiadkiem teściowej!:-):tak::-D Siostra przyjechała ze sprzętem i przebiłyśmy Majce uszy! Dzielna była, nawet niebardzo płakała! Ślicznie teraz wygląda!!! :tak::-):-):-):-D:-D:-D
Teraz wielkie przygotowania, bo w niedzielę mamy chrzciny Majki! Sukienusie już są kupione tylo brakuje nam rajtuzek i bucików!:tak::-D
A tak poza tym to ostatnio mam jakieś szczęście, bo w konkursie z "Mamo to ja" wygrałam 2 bilety do kina na film Disneya "Dzwoneczek" i dzisiaj mi przyszła wiadomość, ze tez wygrałam jakąś nagrodę....Ale się ucieszyłam!:rofl2::rofl2::-):-):rofl2::rofl2:Więc bylismy dzisiaj w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocku. S z Oliwką poszli na ten film, a ja chciałam coś dokupić Majce na te chrzciny, więc trochę połaziłam po galerii....Skończyło się na tym, że kupiłam sobie czpkę do płaszcza i kolczyki a dla Majki to nic nie znalażłam takiego , co chciałam....:-):tak:

Ma-Rita cieszę się razem z Tobą z tych kreseczek! Trzymam kciuki, żeby to się potwierdziło! a Pogratuluję ci wtedy jak już napiszesz, że to potwierdzone przez badanie....:-):-):-) Odrazu mi się przypomiało jak ja niedawno sie z tego cieszyłam, a tu już 13 miesięcy minęło!

Olgunia trzymaj się kobieto! Jestem z tobą! A faceci to poprostu mają o jeden zwój więcej od kury więc dlatego cieżko soię z nimi dogadać....;-);-);-);-);-)Mój S też dopiero co przyjechał, a już zdążyliśmy się posprzeczać....Widocznie bez tego nie można żyć! NMawet zaczęło mi brakować tego, dlatego napewno jak wyjedziesz i troszkę odpoczniecie od siebie i zatęsknicie to dobrze to zrobi waszemu związkowi!!!:-):tak:

Aniu jak tam dzieciaczki? Jak Karincia z tym balastem???Ucałuj ich ....:tak::-)

Sencilla mam nadzieję, ze twoje obawy przez drugą opiekunką okazą się zbędne....

reklama
Witam i ja!
Mam chwilkę bo mężuś odprowadza Oliwkę do przedszkola....
Dlatego przyłączam się do Was na tą kawusię.....

Aniu super foteczki! Widzę , że ciebie wciągnęło na maksa! Jak je robisz? Nie napisałaś mi czy doszedł do ciebie ten program, który ci wysłałam....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry