;-);-)Witajcie laseczki!
Melduję, ze żyję......:-):-)

wiecie co super mi teraz jest, jak jesteśmy w komplecie, a już płakać mi się chce jak sobie pomyslę, ze 15-stego zostanę znowu sama....:-(Mężuś pomaga mi przy dzieciach i wreszcie mogę porobić porządki w domciu i mam chwilkę czasu dla siebie!
W sobotę pojechaliśmy na groby no i oczywiście na weekend byliśmy u moich rodziców...S stęsknił sie za obiadkiem teściowej!:-)

Siostra przyjechała ze sprzętem i przebiłyśmy Majce uszy! Dzielna była, nawet niebardzo płakała! Ślicznie teraz wygląda!!!

:-):-):-)

Teraz wielkie przygotowania, bo w niedzielę mamy chrzciny Majki! Sukienusie już są kupione tylo brakuje nam rajtuzek i bucików!

A tak poza tym to ostatnio mam jakieś szczęście, bo w konkursie z "Mamo to ja" wygrałam 2 bilety do kina na film Disneya "Dzwoneczek" i dzisiaj mi przyszła wiadomość, ze tez wygrałam jakąś nagrodę....Ale się ucieszyłam!

:-):-)

Więc bylismy dzisiaj w Pasażu Grunwaldzkim we Wrocku. S z Oliwką poszli na ten film, a ja chciałam coś dokupić Majce na te chrzciny, więc trochę połaziłam po galerii....Skończyło się na tym, że kupiłam sobie czpkę do płaszcza i kolczyki a dla Majki to nic nie znalażłam takiego , co chciałam....:-)
Ma-Rita cieszę się razem z Tobą z tych kreseczek! Trzymam kciuki, żeby to się potwierdziło! a Pogratuluję ci wtedy jak już napiszesz, że to potwierdzone przez badanie....:-):-):-) Odrazu mi się przypomiało jak ja niedawno sie z tego cieszyłam, a tu już 13 miesięcy minęło!
Olgunia trzymaj się kobieto! Jestem z tobą! A faceci to poprostu mają o jeden zwój więcej od kury więc dlatego cieżko soię z nimi dogadać....;-);-);-);-);-)Mój S też dopiero co przyjechał, a już zdążyliśmy się posprzeczać....Widocznie bez tego nie można żyć! NMawet zaczęło mi brakować tego, dlatego napewno jak wyjedziesz i troszkę odpoczniecie od siebie i zatęsknicie to dobrze to zrobi waszemu związkowi!!!:-)
Aniu jak tam dzieciaczki? Jak Karincia z tym balastem???Ucałuj ich ....

:-)
Sencilla mam nadzieję, ze twoje obawy przez drugą opiekunką okazą się zbędne....