reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

bry wieczor
znow zawitałam wieczorkiem jak juz wszystkie spicie pewnie...
Pauka miło że o Antosiu pamietasz;-) u niego wszystko w porządeczku, cieszymi się ostatnimi dniami z moją mamą bo w piatek już wyjezdza i jesli nic sie nie wydarzy zobaczymy sie dopiero na letnie wakacje... a poza tym dalej jak Beauty za wiele weny do pisania nie mam - moze jakiś kop na rozpęd by mi się przydał;-)ale czytam Was na bieżaco nocą...

słodkich snów babeczki
gaszę światło na forum
zostawie małą jesli pojawi się tu jeszcze jakas zbłąkana duszyczka:blink:

reklama
Widze że ja dziś pierwsza :szok:
Zbudziłam sie o 5:15 i miałam nadzieję się jeszcze kimnąć ale nic z tego nie wyszło, więc teraz pałaszuję sobie śniadanko i popijam gorąca czekoladę :-) Kto się przyłączy?
Biorę książke i lecę na górę do łóżka troche się jeszcze pobyczyć. Późńiej mam w planach zakup nowego żelazka, bo obecne przez moje ostatnie prasownicze 4-5 godzinne wyczyny nie za bardzo chce już współpracować :-D

Do później

Ja też się odmeldowuje...cos ostatnio mi się dobrze śpi:-D i znowu jestem na bakier z czasem!:zawstydzona/y:;-)
Na 9.00 mam do pracy a ja tu jeszcze w piżamie siedze...paaaaaa

Już jestem Ann:-D.. dzień dobry:-)
Mój Oli wczoraj o 23:00 zwymiotował (już spał) i walczyłam z nim prawie do 1:30:szok::szok::szok::szok:
Obiadek prawie zrobiony, pranko już się suszy. Ja sobie herbatkę zrobiłam i jakieś ciacho by się zjadło...:tak: Może ChocoPrince:confused: uwielbiam je:-p, ktoś chętny, bo częstuję:-D
Czy kupie w AH vegetę:confused: Wiem, że jest w C1000, ale nie chce mi się tak daleko iść:baffled: i twaróg potrzebuję, chyba też w AH będzie:confused:

Ja po żelazko nie zdążyłam jeszcze wyjechać :-D
Jak poszłam z gazetą na górę do łóżka tak po pół godz czytania zapadłam w sen i zbudziłam się o 9:25 :-)
Wstałam, nastawiłam pranie i się wkurzyłam, bo zaczęło dziwnie burczeć w kaloryferach. Poszłam na poddasze looknąć na boiler i się okazało, że jest jakiś storing i nie mam w domu wogóle ciepłej wody. O ogrzewaniu już nie mówię. W chwili obecnej mam w domu 14,5 stopnia. ZAmarzam. Wcinam sobie drugie śniadanko i jadę po to żelazko, bo mam jeszcze trochę prasowania. Później chyba skocze do teściowej na kawkę o ile nie jest w pracy, bo w tej zimnicy nie da się wysiedzieć :wściekła/y:

reklama
no ja wreszcie mogę się przywitac....Dzień dobry!!!:-)

Ja już po zakupach i po śniadanku, teraz wyruszam do sąsiadki na kawkę....:-):-)
Dzisiaj rano zaspałyśmy..... :blink::zawstydzona/y:to sa skutki mojego siedzenia po nocy na kompie....:happy:Dobrze, że mężuś wstaje wcześniej do pracy bo by oczywiściue gderał....;-):tak::-)

A co tam serwujecie dzisiajna obiadek?:confused:
Ja robię leniwe pierogi....Słodkie... mniam mniam!:-):-):-)

Do góry