• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Ann przywołałas mnie ta kawka:-)
Agasta co za pech,uwazaj zebys sie nie przeziebiła.
Aneta biedny chorowitek.
Ja juz tez po sniadanku,biore sie do prania i prasowania.Dzis na obiad mam gulasz.
Do pozniej

Hej !!
i ja się melduję wlaśnie wrocilam z zakupów i piję kawkę już dziś drugą a widze ze tu ruch się zrobił ze ho ho....super!!!
na obiad dziś mam zupkę warzywną i placki ziemniaczane
teraz idę poczytać na wątek kulinarny co tam za przepisy dodałyscie może mnie coś zainspiruje na świeta a właśnie czy ja tu w Holandii dostanę ser na sernik?
miłego dnia kobietki:-):-):-):-)

Się witam i zarazem odmeldowuje do smażenia pączków.

Ser biały taki do wypieków to albo w polskim sklepie albo w turckich jeśli maja polski artykuły. Czytałam też że niektóre emigrantki, pieką na philadelfii naturalnej, ale osobiscie tego nie próbowałam :rofl2:

Coś sie dzisiaj fatalnie czuję, głowe to mi chyba rozsadzi, mały też cos pokasłuje i smarka :baffled:

Ann w AH kupisz z firmy Danon Hüttenkäse się nazywa, jest bardzo podobny do białego sera. Kosztuje 3e:szok: (na sernik ok 3szt musisz mieć), a tego wiele nie ma (nie patrzyłam, ale ok 400gram). Ja kupiłam coś tańszego także w AH "Magere Franse Kwark" za ok 1e:-D i mam jeszcze kostkę białego sera z PL w zamrażalniku, więc mam nadzieję, że "oponki" bedą pyszne:confused:. Tak się zastanawiam czy mam je dziś zacząć piec czy dopiero jutra, aby były świeże:confused:
Sencilla wpraszam się na obiad:-D, a mój mąż pewnie wprosi się do Karoli:-D, bo uwielbia gulasz:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry