• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Niunia, a nie boisz sie, ze to co stracilas na silowni, przyjmiesz teraz z powrotem pod postacia pepsi....?

my zawsze wybieramy sie na przysłowiową pepsi:-) chociaż niekiedy kończy sie piwkiem-ale wkońcu nie tak czesto sie spotykamy i to jedyna okazja.... a w ogóle w ciagu dnia bardzo mało jem(niekiedy się zmuszam żeby zjeść jeden posilek) i chyba będe mogła pozwolic sobie na pepsi light;-)

reklama
Cieszę się, że smakują.
Ja właśne zjadłam sobie kanapeczkę ze swojską kiełbaską. Jakoś tak ochota mnie naszła, przy okazji krojenia kiełbaski do żurku :-)

Jestem...ale jedwo żywa!:szok::zawstydzona/y:;-)
Niunia gratuluję kolejnego ząbka...
Agasta no niezły z ciebie Mikołaj...zauważyłam że odkąd wstawiłam te mikołajki z moimi dziećmi pare dni temu większość ludzi wstawia siebie zamiat pociech ...i to nie jest do Agasty uwaga!:-)
Moja bratowa też mi odesłała siebie w takim tancu i połowa znajomych z PL!:-D
Ach te świeta....tak nastajają ludzi!
Anetko a ty co kombinujesz?:rofl2:

Aneta udało ci się z tymi głowami?

Ania a to ty już gdzieś coś takiego wstawiałaś? Nie wiedziałam, a raczej może nie zauważyłam :zawstydzona/y:

Co tu takie pustki, gdzie wszystkich wywiało?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry