• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Mi tez sie nie da tego otworzyc,czemu?:no:
Anetko ja sie pisze na oponki ,poprostu uwielbiam:-):-).
Ja juz dycham,maly spi.Troche sie odrobiłam,w sumie to moj A tylko ciuchy wzuci do walizki i gotowe.Michas juz w polowie tez spakowany:-)Tylko ja mam problem,bo do niczego sie nie mieszcze:wściekła/y::wściekła/y::szok::no::no:.Ide ogladac tv .Moze jeszcze zajze:blink:

reklama
wlasnie mezus zjadl piersi Agasty :-D Zachwycony. Ja tylko je troche zmodyfikowalam, bo do tej marynatki dodalam swieze ziola. Mowie Wam, dziewczyny, palce lizac!! :-p
A my lecimy w piatek do domu. Tzn. najpierw do Pragi, a stamtad jakos sie musimy dostac do mezusia rodzicow. W srodku nocy, z maluchami :no:

Anetko to ja też zamawiam te oponki...:tak::-).Co by moje "oponki" troszkę urosły....:-D:-D:-D a zdjecia Agasty też mi się nie otworzyło i pisze to samo co u ciebie....:-(

Niunia nie wiem czy dobrze robisz nie jedząc cały dzień... ćwiczenia cię wykończą i tak naprawdę efekt twojego odchudzania będzie mało widoczny, bo jak tylko sobie pofolgujesz to nastąpi efekt jojo....Ćwiczenia jak najbardziej mają sens w odchudzaniu, ale gdy połączysz je z racjonalną dietą! Natomiast takie niejedzenie może doprowadzić tylko do utraty wody w org i oczywiście waga spadnie, ale ogólnego efeku nie będzie widać...Ale to tylko moje zdanie....:tak:;-):-)

Karola a jak tam karmienie małego? coś sie zmieniło??? bo u mnie to już definitywnie koniec....Nie ze względu, ze ja tego chcę tylko przez to że Majka już nie chce, nawet w nocy niebardzo.....:-(:-(:szok:

Ann gdzie sie podziewasz???

A ja siedzę sobie sama ,bo małżon na meczu. Cisza, spokój...:-)

An, jeśli Cie to pocieszy to ja też nic jeszcze nie zrobiłam w ramach świat.
Przepis na pączki jest na "kulinarnym"

Aneta,skończyłaś juz z oponkami???

Niunia, podpisuję sie pod słowami Pauki, niejedzeniem tylko sobie zaszkodzisz, a efekt, jesli taki będzie, to na bardzo krótko.:baffled:

Wszystkim wyjeżdząjącym zyczę Spokojnych i Wesołych Świąt

Sencilla nie mam już siły... i chyba poddam się!
Taka sytuacja ciągnie sie już jakieś 2 tygodnie...:szok::szok:nawet nie ma mowy, żeby w dzień coś ciągnęła...Poprostu zaraz odwraca główkę...:tak: A laktatorem to też niewiele ściągnę! Piersi pomału wracają do stanu sprzed ciąży!:crazy::-(

reklama
Beauty jeszcze walczę:baffled::crazy:, jeszcze 2 porcje:baffled:. Zachciało mi się "oponków", pierwszy i ostatni raz:baffled::crazy:.
Zapraszam chętnych na "oponki" - 80szt :-D
Zastanawiam się czy one zmiękną do jutra:confused:, bo jakieś twarde mi wyszły:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry