• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
A ja myślałam, że w Amsterdamie mieszkasz:rofl2:. Mój szwagier ostatnio sprawdzał na autostradzie ile "wyciągają" pociągi i owego dnia pociąg jechał z prędkością 150km/h, a u nas w PL przy dobrych wiatrach 60km:-D

HOorn jest 40 min pociagiem od amsterdamu, ale na polnoc, wiec do hagi to bedzie jakies 1 godz 30 min. Jak masz chwilke, to zapraszam do mnie na piersi. Kurze :tak::-D Wlasnie sie smaza, a mnie kiszki marsza juz graja ... POlozylam dziewuchy, ale cos tam miaucza, nie chcac spac.

Anetko do mnie troche blizej macie:-) zapraszam.
Niestety Misiek dlugo nie pospal,wiec niestety poprasowac nie zdazylam:no:
A teraz zamiast brac sie do roboty to siedze i tel ogladam.Przez ostatnie dni ciazy strasznie sie rozleniwiłam i do teraz nic mi sie nie chce:no::no:.

a ja wlasnie sie zabieram za piers z ryzem i salatka gracka.. Dzieci spia (wiec mam jakies pol godziny spokoju, haha, na caly dzien), obiadek, muzyczka, sloneczko wpada zza okna... Ach, co za relaks... :tak::happy:

Sencilla miłego relaksu życzę:tak:
Karola no właśnie mamy tak blisko, a jeszcze się nie poznałyśmy na żywo:rofl2:, więc po nowym roku zapraszam na kawę:tak:i ciacho:-)
A gdzi reszta kobitek:confused:

i ja jestem:tak::-)
jak zwylke juz po siłowni, za chwile kolezanka przyjedzie do mnie i wieczorem jedziemy sobie na pepsi:-D

no musze sie pochwalic, wiki wyszedl wkońcu trzeci ząbek, lewa górna jedynka:tak: teraz zaczeła zgrzytać ząbkami;-)

do pózniej, miłego popołudnia;-):-)

reklama
Melduję, że pranko wyprane, żelazko kupione i przetestowane :tak: Śmiga po ubraniach jak burza. Do najmniejszych nie należy, ale za to radzi z każdą fałdką. Można rózwnież prasować ubrania pionowo, więc full wypas.

Sencilla daj znać czy smakowało.

Druga opcja tego samego przepisu jest taka, że zamiast musztardy można dodać przecier pomidorowy i wtedy będziemy mieć ładne, pomarańczowe piersi :D Osobiście zrobiłam tak 1 raz i stwierdziłam, że smak mi nie odpowiada. Nie wiem właściwie czemu, bo pomidory uwielbiam :crazy:

U mnie dziś na obiad żureczek :-) właśnie skończyłam rozmrażać boczek i kiełbaskę, więc lecę do garów.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry