• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

A jak nie mam koszuli bo takowych nie używam, to wystarczy mi góra od piżamy albo zwykła koszulka?
Czy jednak powinnam kupić? I czy po porodzie obowiązkowa jest koszula nocna czy poprostu według własnego uznania? Bo gacie od piżamy oczywiście są niepraktyczne, ale ta koszula naprawdę mi nie jest po myśli :crazy:

reklama
Pewnie ze moze byc .Dla mnie osobiscie lepsza byla koszula bo miala rozciecia na piersi i latwiej sie karmi.A co do golizny to ja po kapaniu bielizne zakladalam.Tak bylo wygodniej:tak:

No to dobrze.
Ja sobie kipiłam specjalną piżamę dla kobiet w ciąży i karmiących piersią. Ma właśnie takie fajne zakładki na piersiach żeby wygodniej i łatwiej było przy karmieniu. No i fajnie luźna jest na brzuchu jak tunika, a gacie gumkę mają tylko z tyłu żeby brzuszka nie uciskać :tak:

Ja Ann właśnie wypiłam...dzięki za katalog!:-D
Co do koszuli ja też posiadałam taką rozpinaną żeby małemy było wygodnie cyca dostać!:rofl2:A potem już paradowałam w swojej ze spodenkami...
Dzis mam w planie...uszka lepić..:tak:;-)

Malutki mial zatwardzenie juz 3 dzien.Robil ale troszeczke,a w nocy strasznie sie prezyl i stekal.Dzis nawet w dzien troszke poplakal.Dalam mu rano herbatke z kopru wloskiego i teraz poszlo huuura:tak::tak:.A ja dzis po raz pierwszy od porodu jade na centrum,cos sobie kupc:rofl2::rofl2::rofl2:.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry