• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Gdzie się wszyscy podziali?
Ja jakaś padnięta, dopiero co zwlekłam się z kanapy po obiedzie. Chyba trochę zwolnię tempo, bo widzę ciężko zaczyna sie robić.

Karola i jak udały się zakupy?

reklama
Hej...

Moi jeszcze baraszkują z tatusiem w sypailni!:szok::-D a ja zamiast uszek zdążyłam tylko farsz zrobic bo znowu wpadli znajomi i nie miałam ja!Jutro skończe bo dziś już nie mam weny...;-)
Lece pod prysznic i do łóżeczka..."Dama kameliowa" czeka!:tak::-)
A i chciałam się jeszcze pochwalić że dostałam dofinansowanie do mieszkania!Udało się!:-D:rofl2::-D

aniu gratuluje. my tez skladamy wniosek o dofinansowanie,ale w styczniu,bo doipiero wczoraj przyszły mój i małej sofi numer. a my juz w Polsce. acha,aniu ile procent macie dofinansowania i czy dlugo czekaliście za tym?

Jestem:-)Wrocilam o 21 30:szok::szok:.Tylko sobie kupilam buty :szok:,bo cala reszta co mi sie podobala to zamala jest:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.Dobrze ze stopy w ciazy nie rosna:-D:-D.
Ania super ze sie wam udalo:happy:.
Teraz ide do kapania i spania.To byl pierwszy raz bez Michasia i strasznie sie stesknilam za nim:tak:.PA

reklama
Hej!

Oooo Ann zaspałaś?:-D
Oczywiście kawkę serwuję i informuje że znowu piątek!:szok::szok::szok::-D
Kurcze ale ten czas pedzi...
O dofinansowanie do mieszkania starałam się od 2 tyg.:szok::-) sama jestem w szoku bo Pani która mi wypełniała papiery powiedziała zebym nie liczyła nawet na odpowiedź w tym roku!;-):-)
A tu masz!Dostaliśmy 122€ czyli nie tak dużo ale drogą nie chodzi nie?:rofl2:
Magdalena miło że wpadłaś...pisz co u ciebie!
Ja mam dostęp do zamkniętego bez problemu....
Anetko no właśnie...jak po wigilijnej kolacji u synka?:tak:

A teraz szybkie śniadanko i kawka...komu?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry