• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Okien nie umyłam i myć nie będę bo przeszedł mi zapał :-D
Skończyłam za to prasować, rozwiesiłam pranie i wkońcu moje zaległości w praniu i prasowaniu osiągnęły poziom zerowy :-)

Jutro jeszcze tylko wezmę się za te kafelki w łazience i od poniedziałku już będe się byczyć :tak: Choćby nie wiem co.
A teraz ide po jakiegoś owocka i zmykam na kanapę poczytać książkę, bo znając życie to w tv nic nie będzie.

A może zdjęcia do albumów powkładam...
Sama nie wiem co tu robić :-D

reklama
Czesc dziewczyny!!!! Ja rowniez mieszkam w Holandii i jestem w 26 tyg. ciazy:-) Napiszcie jak sie czujecie w poczatkowych tyg.bo ja czulam sie fatalnie ale za to teraz czuje sie ze moglabym gory przenosic i zabieram sie powoli za urzadzanie pokoiku dla mojego kochanego lobuza.

Witaj Gosiu!!! Milo ze jestes na naszym forum. Pisz cos wiecej o sobie. Widze ze mieszkasz na wyspie Texel, podobno tam jest b. ladnie? Chcemy sie wybrac na wiosne na wycieczke rowerowa wlasnie tam :) Na kiedy masz termin?

Sencilla roboty jeszcze trochę mam, ale nie mam natchnienia dzisiaj :-D

Właśnie zapełniłam zdjęciami 3 album (czyli już 300 sztuk za mną) a jeszcze trochę tego mam. Sama nie wiedziałam że tak dużo zdjęć w ostanich latach zrobiłam.
Ale samych zdjęć np z ogrodu orchideii mam chyba z 700 sztuk :szok:

Gosiu witaj na forum.
Ja jestem obecnie w 37 tyd i 3 dniu ciąży.
Tak do 25 tygodnia byłam bardzo słaba, nie miałam na nic siły, o 20 już chodziłam spać.
Ostatnich kilka tygodni cały czas sprzątam, prasuję itp i wieczorem jestem wciąż rześka. No może ostatnie 2 tygodnie już nie tak bardzo, ale dalej na brak sił nie moge narzekać.
Mówią, że wszystkie kobiety przed porodem mają taki przypływ energii, bo chcą przed wielkim wydarzeniem uprzątnąć gniazdko :-D Potwierdzam tą teorię :tak:
Teraz do godz. 22 spokojnie wytrzymuję :-)

Kochane Mamusie i Dzieciaczki.
Ja juz sie z Wami zegnam, za 2 godziny wyjezdzamy na lotnisko..
Zycze Wam pieknego, Swiatecznego czasu, dobrych mysli w nowym roku, pociechy z mezow i dzieci. Prawdziwej radosci, milosci, oddanych przyjaciol i piekna wokol Was. Blogoslawienstwa dla Waszych Rodzin od Nowonarodzonego Jezuska.
Buziaki Wam przesylam, odezwe sie 29go grudnia, bo wtedy wracamy.
Papa!! :-)

Dzieki Sencilla za powitanie termnin mam na 1 kwietna wiec mam czas sie troche nim jeszcze nacieszyc w brzuchu:-) troche mnie to przeraza bo nie dosc ze pierwsze dziecko to jeszcze w Holandii:unsure: nie czuje sie tu jeszcze zbyt pewnie. A co do wyspy to rzeczywiscie na wycieczki rowerowe swietna ale zycie tu na dluzsza mete odpada no chyba ze ktos lubie ciasne zamkniete miejsca;-)Moje zyczenie noworoczne to wlasnie zmiana miejsca zamieszkania. Sencilla zycze Ci wesolych swiat, jak Ci dobrze ze jestes w Polsce ja niestety musze tu spedzic juz 3 swieta :sad: masakra

Czesc Agasta mnie dolegliwosci meczyly okolo 3 miesiecy pozniej juz bylo z kazdym dniem tylko lepiej tak ze w listopadzie a byl to chyba moj pocz. 5miesiaca weszlam na Czantorie na wlasnych nogach (995mnp):-) i nadal swietnie sie czuje (odpukac) byle tak dalej.......

reklama
Ups,...:zawstydzona/y: Gosia ja Cię bardzo przepraszam ale nie wiem jak przeoczyłam twój wątek...
Witam Cię na naszym forum:-D serdecznie i bądź z nami kiedy tylko możesz!
Gratuluję też fasolki....
Hmmm...Czantorie powiadasz?A z jakich okolic w Polsce jesteś?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry