Okien nie umyłam i myć nie będę bo przeszedł mi zapał 
Skończyłam za to prasować, rozwiesiłam pranie i wkońcu moje zaległości w praniu i prasowaniu osiągnęły poziom zerowy :-)
Jutro jeszcze tylko wezmę się za te kafelki w łazience i od poniedziałku już będe się byczyć
Choćby nie wiem co.
A teraz ide po jakiegoś owocka i zmykam na kanapę poczytać książkę, bo znając życie to w tv nic nie będzie.
A może zdjęcia do albumów powkładam...
Sama nie wiem co tu robić

Skończyłam za to prasować, rozwiesiłam pranie i wkońcu moje zaległości w praniu i prasowaniu osiągnęły poziom zerowy :-)
Jutro jeszcze tylko wezmę się za te kafelki w łazience i od poniedziałku już będe się byczyć
Choćby nie wiem co.A teraz ide po jakiegoś owocka i zmykam na kanapę poczytać książkę, bo znając życie to w tv nic nie będzie.
A może zdjęcia do albumów powkładam...
Sama nie wiem co tu robić

nie czuje sie tu jeszcze zbyt pewnie. A co do wyspy to rzeczywiscie na wycieczki rowerowe swietna ale zycie tu na dluzsza mete odpada no chyba ze ktos lubie ciasne zamkniete miejsca;-)Moje zyczenie noworoczne to wlasnie zmiana miejsca zamieszkania. Sencilla zycze Ci wesolych swiat, jak Ci dobrze ze jestes w Polsce ja niestety musze tu spedzic juz 3 swieta
masakra
Gosia ja Cię bardzo przepraszam ale nie wiem jak przeoczyłam twój wątek...