• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Witam!
Beauty dzięki za podpowiedź...poszperam na niedzieli:tak: i zadzwonie do mojej babeczki jej dzieci też ospe....
Nawet wczoraj ja o te specyfiki pytałam jakbym przeczuwała...:baffled:
Karola spakowałaś się w końcu?:-);-)
Magdalena mój Erni nie chodzi jeszcze do przedszkola - wczoraj był z tatą po Karinke!:tak:Może źle się wyraziłam...On dopiero od maja!:-D
Ann dzięki za kartke;-)rzuć mi adres na priva!
Ja już po śniadanku...kawkę podaję!

Może trochę wcześnie ale ja spać już nie mogę...:zawstydzona/y::-D

reklama
Witam i ja :-)
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze pamietacie :tak:

My ostatecznie podjelismy decyzje, ze zostajemy tutaj na swieta :tak:

Gosia witam na forum :-)

Pedze na sniadanie i brac sie za porzadki :-)

Milego dnia :-)

Witam

Gosia ja rodziłam w PL.
Ma-Rita ja się czujesz:confused:
Aniu dla Twojej Karinki i Beauty zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!!
Aniu ja również gratuluję dofinansowania:tak:
magdalena my w mieszkaniu nie mamy choinki, bo jedziemy na święta do PL, więc stwierdziłam, że nie ma sensu, ale za to jestem ciekawa jak zareaguje Oli jak zobaczy dużą choinkę u babci:confused::-). Udało zrobić mi się zdjęcia na wigilii (są na NK):-), więcej wrzuce później, bo dziś gości mamy, a ja do tyłu ze sprzątaniem jestem:-D
Karola miłego pakowania i spokojnej podróży:tak: (dziś wyjeżdżacie):confused:
Ja wysłałam męża z Oliwierkiem na zakupy, a ja z Nikusiem robimy sobotnie sprzątanko:tak::-):-D

Witam!

MaRita jak się masz?Miło cie zobaczyć...:tak:Dołączyłaś właśnie do klanu świetujących w Holandii!:-D
Anetko ja też sprzątanko z małą, bo tatuś porwał malucha na spacer a Karina zostaje w domku...Ospa u niej na całego,zakupiłam juz medykamenty i doczytałam co i jak!:-D
My już po zakupach na szczęście...:szok:;-)
A teraz kawka!

Witam
Ja już łaciata na całego jestem, ale mam kompana, bo i Szymka dzisiaj wysypało.
Dzięki dziewczyny za życzenia:-)

Widze że sporo nas tu zostaje na swieta, ale powiem wam że bardzo dużo moich znajomych tych ktorzy sa całymi rodzinami , zostało.

Za porzadki sie jeszcze nie biore, bo u mnie nie ma to wiekszego sensu, co ja sprzatne to mały wyciagnie :baffled:.Karp sie mrozi, śledzie czekaja na zalewę, jutro chyba pierogi i krokiety zrobie a w poniedziałak biore sie za ciasta:-)

MaRita w końcu sie odezwałaś:-) Jak samopoczucie?

Hejka:-)
Juz jestem spakowama:tak: teraz tylko posprzatac troszke i czekac az wieczor nastanie:-).Dzis w nocy Michas budzil sie co godz,chyba tez przezywa wyjazd,hihi:-D:-D
ide dalej cos tworzyc.

Hej dziewczyny,
ja dziś wstałam lewą nogą. Właściwie to nie spałam pół nocy :crazy:
Wszystko i wszyscy mnie denerwują :wściekła/y: nie mam ochoty na nic. Właśnie skończyłam myć lodówkę, przy okazji zrobiłam w niej porządki.
Musze zapakować prezent dla teściowej wkońcu dzisiaj go kupiłam i idę się byczyć, bo nic mi się nie chce.

Jakoś wogóle nie czuję świąt :no:
Choinki w tym roku nie mam, bo w miejscu gdzie powinna stać, stoją trzy 1,5 metrowe kwiatki, które podrzuciła mi na przechowanie koleżanka. Poza tym mój stwierdził, że jakbym tak wcześńiej urodziła, to kto się będzie bawił z rozbieraniem choinki, bo trzeba będzie zrobić miejsce na kołyskę. Doszliśmy więc do wniosku, że w tym roku choinki nie będzie.
Zresztą te święta zapowiadają się dla mnie jak zwykła niedziela. Nic szczególnego do jedzenia, bo tu nie ma tradycji, a ja sama dla siebie nie będę gotować.

Dobra koniec narzekania, idę pakować prezent.

Do później

No to jeszcze zdrówka dla Szymka:tak:
Ann ja proponuje zakupić mak w puszce już zmielony, ja taki posiadam, ale z PL przywiozłam:-), ale widziałam chyba też w Lidlu:tak:
Ja już mam wysprzątane, prawie wyprane, wyprysznicowałam się:-D, Oli śpi i czekamy na gości:-).
Muszę się pochwalić, kupiliśmy dziś fotelik dla Oliwierka maxi cosi sps i jestem w 7 niebie, bo miał taki malutki jeszcze, że nogi miał wyżej niż głowa i podróż w nim znosił fatalnie:-(, ale wcale się nie dziwię:no:. Mam nadzieję, że w nowym foteliku prześpi całą podróż do PL:tak::-)
agasta tak to już jest z tymi naszymi humorkami w ciąży, ale głowa do góry:tak:
Aniu smacznej kawki życzę:-D:-)
Miłej soboty kobitki:tak:

reklama
I ja sie zegnam kochane moje:-):-)Bo wyjazd jest troszke wczesniej:-D

Na stole leżą świąteczne dania. Robi się ciemno - nadchodzi noc. Pod choinką stos prezentów do rozdania, w całym domu panuje świąteczna moc. Niech te święta będą dla Ciebie i rodziny wyjątkowym czasem, spędzonym w rodzinnym gronie, w miłej atmosferze świąt. Wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości w nadchodzącym Roku 2009 i błogosławieństwa Bożego

Mysle,ze zagladne jak bede miec czas:tak:

papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry