reklama
natka86
mamusia Zosieńki
Ma rita jak wygląda ta maśc LUUF? Chodzi mi o opakowanie...

niunia_2008
mama Wiktorii :)
natka- z wiki duzo lepiej, juz prawie jak by chora nie była- tylko kaszelek meczy ale sie juz odrywa...
a dla zosi duzo zdrówka życzymy;-)
aniu- musisz dokladnie sprawdzic dlaczego chca taka kwote, bo to troche duzo jak za pół roku które mieszkacie...
pauka-ja tez trzymam kciuki
;-)
a dla zosi duzo zdrówka życzymy;-)
aniu- musisz dokladnie sprawdzic dlaczego chca taka kwote, bo to troche duzo jak za pół roku które mieszkacie...

pauka-ja tez trzymam kciuki
;-)natka86
mamusia Zosieńki
Aniu kochana a gdzie ty pracujesz,że masz takie luźne godziny???
aneta 2222
Entuzjast(k)a
natka Oli ma dziś 14 miesiecy, a chodzić mu się nie chce
Jestem już tak poobrywana, bo przez tą jego chorobę non stop na rękach
. Oli też właśnie śpi i mam nadzieję, że jeszcze pośpi
. Wczoraj do 23 wojował, a dziś jak go ubierałam rano, aby zaprowadzić Nikodema do szkoły to przez sen po swojemu gadał
niunia_2008
natka- luuf jest cały w pomaranczowym pudełku, z boku jest twarz dziecka z profilu..;-)
Witam :-)
U nas tez zagoscilo wirusisko
Mlody wczoraj wrocil ze zlobka zdrowy jak rydz, zjadl obiad, pobawil sie i do lozka. O 23:30 obudzil sie z kaszlem i chrypka
Podalam mu syrop i jakos zasnal. A dzis juz chrypa na calego, paskudny, ostry kaszel (az placze jak kaszle) i stan podgoraczkowy;37,9. Marudzi i poklada sie na kanapie
Czyli to paskudztwo wisi w powietrzu.
Milego dnia kobietki i nie dajmy sie chorobskom :-)
U nas tez zagoscilo wirusisko
Mlody wczoraj wrocil ze zlobka zdrowy jak rydz, zjadl obiad, pobawil sie i do lozka. O 23:30 obudzil sie z kaszlem i chrypka
Podalam mu syrop i jakos zasnal. A dzis juz chrypa na calego, paskudny, ostry kaszel (az placze jak kaszle) i stan podgoraczkowy;37,9. Marudzi i poklada sie na kanapie
Czyli to paskudztwo wisi w powietrzu.Milego dnia kobietki i nie dajmy sie chorobskom :-)
natka86
mamusia Zosieńki
niunia Zosia też ma kaszel odrywający,tylko niewiem dlaczego,bo pojawił sie w sumie znikąd... nic jej nie było,a tu nagle kaszel i to jaki!!!
a jak Twoje odchudzanko i cwiczenia? nie poddajesz sie??

a jak Twoje odchudzanko i cwiczenia? nie poddajesz sie??
natka86
mamusia Zosieńki
Ma rita- u nas to samo
a może jakiś wirus panuje??? mam nadzieję że nie:-(
ale to dziwne,bo dziecko zdrowe a na drugi dzień,albo tak jak u Ciebie wieczorem ni stąd ni zowąd kaszel i to bardzo mokry..

a może jakiś wirus panuje??? mam nadzieję że nie:-(
ale to dziwne,bo dziecko zdrowe a na drugi dzień,albo tak jak u Ciebie wieczorem ni stąd ni zowąd kaszel i to bardzo mokry..
reklama
niunia_2008
nie poddaje sie:-) niedawno co wrocilam z silowni
choc nie jest tak łatwo to pragne dojsc do dawnej sylwetki
aneta- jak oli zacznie chodzic to nie nadazysz za nim wszedzie chodzic;-) moja wiktoria caly czas jak nie spi to chodzi az sie dziwie że ją nogi nie bolą;-)
choc nie jest tak łatwo to pragne dojsc do dawnej sylwetki
aneta- jak oli zacznie chodzic to nie nadazysz za nim wszedzie chodzic;-) moja wiktoria caly czas jak nie spi to chodzi az sie dziwie że ją nogi nie bolą;-)