reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Anetko narazie nie moge bo jest u mnie siostra.Jak wyjedzie to sie spotkamy:-).
Oczywiscie ja tez jestem za Ania.
Sencilla fajne zdjecia ,dzieciaczki slodziutkie,a Tosia jest faktycznie duza.Jak to leci:no::-).Pamietam jak zaczelam czytac wasze posty to ty urodzilas.A tu juz taka duza i sliczna dziewczynka:szok::-D:tak::tak:.
Idziemy na obiadek.

reklama
Hej kobietki,
ja się rozłożyłam. Głowa mi tak pęka że nawet chodzić nie moge bo z każdyn krokiem wszystko mi w głowie pulsuje :wściekła/y:
Do tego gorąco mi jak nie wiem co, ale tylko na twarzy, reszta ciała zimna jakbym z lodówki wyszła :szok:

Jeszcze do tego wszystkiego chyba mi się zrobiły hemoroidy, bo przy oddawaniu stolca tak mnie tyłek boli, a właściwie to kłuje, że jak czuję że muszę iść do toalety to aż płakać mi się chce.:oo:
Znacie jakiś sposób na hemoroidy?

witam dziewuszki,

u nas wlasnie byla kuzynka meza z pociechami... bylo bardzo milo... dzieciaczki sie wybawily... :tak::-) ja oczywiscie tez jest za... Ania (gadula) - moderator... ;-):-D
Ania, Pauka, Sencilla, sliczne fotki dzieciaczkow...:-) na zdjeciu widac, ze Tosia jest bardzo zainteresowana zabawa... :tak:
Paulina, zdrowka Wam zycze... kregoslup to powazna sprawa... trzymam kciuki za pozytywne wyniki badan... :tak: gratuluje dofinansowania... masz na mysli nauke holenderskiego czy jakas inna szkole?
Ma-rita, Natka, Niunia, zdrowka dla dzieciaczkow... :tak:
Pauka, super, ze u Ciebie juz lepiej sie uklada... trzymam kciukasy za otrzymanie pracy... :tak:

uciekam do kuchni... ;-)

Pauka ciesze sie, ze masz dobre wiadomosci :-):tak:
Agasta sprobuj masci o nazwie Sperti, kupisz w drogerii. Maja tez czopki o tej samej nazwie i zel chlodzacy.

Moje dziecie rozlozylo sie na dobre :dry: Chrypa, kaszel, cieknacy nochal i goraczka, brak apetytu. Ech, te wirusiska :wściekła/y:

Milego wieczoru :-)

Hej...

No widzę że mnie tu jakiś zaszczyt kopnął...:szok::-D:-):tak: trochę mnie zaskoczyliście :szok:;-)i będe musiała sie na jakieś przeszkolenie zapisać do obecnego mederatora!:tak:
Paulina Anna zdrówka i dobrych wyników dla męża...niech już żyje własnym życiem!!!:sorry2:
MaRita chętnie poznam twoje zdanie na temat mojego obecnego problemu z dopłatami do czynszu...co sadzisz?:dry::-(
Moja Karina wczoraj też ani drgnęła cały dzień przez tą wielką goraczkę:-( a dziś Eni:zawstydzona/y:...własnie wrócił do żywych...i biega!:-D
Agasta nie pozostaje ci nic innego jak łagodzić ból...z czasem znikną ale nie zupełnie!:eek:

Aniu rzeczywiscie to wyglada bardzo podejrzanie :baffled: Zwlaszcza to 960 Euro :baffled: Ja tez bym sie z tym przeszla do adwokata. Te wszystkie koszty wygladaja na mocno zawyzone :no:

reklama
Agasta współczuje- mnie to na szczęście ominęło i ból w kibelku miałam gdzieś 2 tygodnie,a jak rana się zagoiła to zapomniałam o bólu,ale pamiętam że to było straszne:no: :no: :no::wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:
ile razy mam smarowac Zosie ta maścią??? na noc wystarczy? mam luuf baby,to napewno ten dobry? bo tam jest coś napisane i to chyba dla dzieci do lat 3 jest? tak???

Do góry