reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hello
Jestem i ja.....

Dziewczyny kolejna dobra wiadomość....:-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzwoniła do mnie kierowniczka tego złobka, gdzie chodziła Oli i gdzie załątwiałam mioejsce dla Majki....Od 1 lutego mam miejsce dla Maji....Bardzo się cieszę, bo nawet jak mi nie wypali to praca w żlobku prywatnym to będę mogła szukac innej!!!!!!! A Maja będzie pod naprawde dobrą opieką!!!!:-D:-D:-D:-D:tak:

A mnie dzisaj coś rozkłada....Wczoraj namarzłam sie na przystanku czekając 40 min na autobus i dzisiaj wstałam z katarem i bolącym gardłem.....Maja już też ma katar....:-:)-(

A te zdjęcia co chciałam Wam pokazać jakoś ciężko wchodzą na Fotosika.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a to porcja nowych....

tak właśnie nas zasypało przedwczoraj.....

a to na promocji Msadagaskaru 2

Oli na basenie....

A to tak z okazji opieplenia sytuacji......

Ostatnia edycja:
Dzien doberek:-).Ale tu ruch,super:happy2:
Ania mnie podniesli czynsz po miesiacu jak sie wprowadzilam,o 50 e mies.Ale i tak nie place tak duzo.Ja tez mysle ,zebys sie spotkala z adwokatem.
Niunia i Natka ,Marita zdrowka dla dzieciaczkow.:sorry2:
Pauka dobrze ze myslisz pozytywnie,trzymam kciukiSuper ze jest miejsce w zlobku dla Maji.Bedzie dobrze:happy2::happy2:.Rowniez zdrowia dla was.AAAAA fajne zdjecia ,tyle sniegu w pl??
Ja pije kawke ,ktos chetny??

Witajcie kobitki, u nas tez Marysia troche pokasluje. Anetko, srednio sie wyspalam, ale to nic ;-)
a u nas nowinka dnia, wlasnie byla u mnie Aniahoge z malutka Jessica :tak: BYlo super!! Bardzo nam sie fajnie plotkowalo, hihi. Niezwykle mila z niej osobka i bedziemy sie czesciej spotykac :tak:
a teraz kilka fotek. Tosia jeszcze z resztką kaszki na buzi :)

Ostatnia edycja:
Hejka,

ja melduję że żyję, jestem chora, mój małżonek już 9,5 tygodnia jest w domu i nadal nie ma poprawy na jego kręgosłup-26 stycznia będzie mieć robiony rezonans MRI i tydzień po będzie wynik-więc czekamy niecierpliwie:cool:.
Amelka od 2 tygodni chodzi do przedszkola, widać że jej się podoba ale rozstania z mamą i tatą są tragiczne :-(
No i nadal od nowego roku mamy problem ze spaniem, moja wciągle się boi że będą fajerwerki-całe usypianie trwa około godziny .....a od kiedy chodzi do przedszkola to niechce spać w dzień...dosłownie na głowę można dostać :no:
Jedyne co miłe i godne pochwalenia się, to dostałam dofinansowanie od gminy na szkołę, i 3 lutego mam rozmowę wstępna i już się doczekać nie mogę :tak:
Kochane,chcę aby Ania została drugim moderatorem, bo ja w obecnej chwili nie mam czasu aby tutaj zaglądać, a Ania jest codzień więc będzie mogła sama zarządzać naszą częścią zamkniętą forum-mam nadzieję że się zgadzacie ze mną.

Kochane do odezwu :tak:

reklama
ja tez jestem za Anią!!! Aniahaven na moderatora:-)
Sencilla ale Tosia jest już duża.. teraz było porównanie przy Marysi i tej drugiej dziewczynce:tak:

moje śpi;)
nasmarowałam ją tą maścią,cieplusio ubrałam i sobie nyna:-)

pauka czy w tym wózku za folią jest schowana Majka?

Ostatnia edycja:
Do góry