• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aaaaaaa!!!!!Rodzice do mnie przyjezdzaja!!!!Trzeba sie zabrac za sprzatanie!!!!Ale bede miec fajnie = darmowa opieka,malpiszonow nie zobacze przez 2 tygodnie,beda latac po okolicy z dziadkami:-) .No i moze bedziemy sie mogli wypuscic do jakiejs fajnej knajpy "tylko dla doroslych",hehehe...:cool2:

reklama
Kiniu czyli mniej wiecej wychodzi ze na Sylwestra zostaniesz mama, no niezly termin :-) .....co do objawow to kazda baba ma inaczej, i ponoc najczesciej miedzy 10-15 tc daja popalic najbardziej. Kochana odzywiaj sie dobrze, warzywka i owoce,plus witaminki (poleca Gravitamon, dobrze sie lyka i nie staje w przelyku).....gdybys cokolwiek potrezbowala to dzwon lub pisz, sluze pomoca :tak:
missdior- czyli masz wakacje, oj ja czekam na 22 lipca wtedy bede u rodzicow i mala tylko bedzie na cyca u mnie a reszte "weggggg" :laugh2:
A jak reszta kobitek?Marita jak wyniki,i synus,Pola- podoba mi sie pomysl ze jak goscie odjada to wpadniecie na kawusie-zrobie obiadek i ciasto po polsku :tak: i pokaze te moje wiejskie okolice ;-)

Pochwale sie, moja spi od 22 do 7 wtedy czysty pampers, cycek, pogada okolo 30 minut w lozeczku i spi dalej do 10 :happy: - wreszcie wiem ze zyje :-)

czesc !! U mnie nadal zero bolacych cycow,rzygania i zachcianek.temp mierzoa dowcipnie pokazuje ponad 37 st.Czyli wszystko ok.Odrzywiam sie jak nigdy w zyciu.Kompscik jabcokowy,barszczyk czerwony juz 3 dzien raz z krokietem,raz z uszami raz z ziemniorami.Lykam zwanger zijn z etosa.Tez latwo przechodza.Pogoda pikno wiec caly dzien moje zwloki okupuja ogrodek,szkoda czasu na kompa
A moze skype w przyszlym tyg wieczorekim??

Kindzia-ja od jutra przez 2 tygodnie mam gości, czyli ze skypa nici...Ale fajno, że jesteś ciężarówka.. Ja wspominam ten okres z rozrzewnieniem...Zazdraszczam Ci. a do mnie wczoraj zawitała pierwsza od 14 m-cy @. Dziwnie...Ale fajnie, bo nie boli!!Hura, oby tak zostało.
A my się Kinga z Pauliną spotykamy 12.05-fajocha.
Dobra, spadam szykować "papu" na przyjazd gości, bo jutro czasu brak. Rano jedziemy oglądać 2 domy a zaraz potem pilates, a potem przyjeżdżają goście...Cieszę się bardzo.
Ściskam Was mocno dziewczęta w ten piękny dzień..:-)

CZesc dziewczyni.Przezlo mi przez mysl ze ja tez do was zawitam 12 maja,ale maz mi uswiadomil ze niestety nie wyrobimy sie tym razem.Na kolejne spotkanie zapraszam do mnie,bedzie sprawiedliwie trasa podzielona po polowie :tak: :-D

Hallo :-) Witam w letni weekend :-) Ogarnelo mnie blogie lenistwo, choc wlasciwie musze pisac esej i wziac sie za kontrakty, bo mroczna wizja sesji letniej staje sie coraz wyrazniejsza. Egzamin z historii prawa rzymskiego pchniety, polowkowy z kontraktow tez :tak: Czyli jestem juz na drugim roku,bo zeby przejsc trzeba miec minimum 30 punktow z 60 mozliwych za caly pierwszy rok, no i te 30 udalo mi sie zdobyc :-)
Kinia brakiem objawow sie nie przejmuj, mnie dopadly po 8 tygodniu...tzn. dwa razy rzyganko, troche mdlosci, jadlowstret i ciagla sennosc. Ale dalo sie przezyc. Musze powiedziec, ze ciaze spedzilam aktywnie, latalam do silowni, jezdzilam rowerem i szorowalam chalupe na blysk :tak:
Moje dziecie rosnie i w miare spokojne, choc w zeszly poniedzialek dalo mi w kosc, wrzeszczalo caly dzien, o godz. 18 przestalo, bo zachryplo od placzu i nie bylo w stanie wydac najmniejszego dzwieku z paszczy. Na dodatek tego dnia bylo chyba kiepskie cisnienie, bo ja sama czulam sie jakby mnie ktos przezul i wyplul :baffled: Jak malzonek wrocil z pracy to wygladalam jak narzeczona Frankensteina: zmierzwiony wlos, blade lico i bledny wzrok :eek:
9 maja lecimy na tydzien do Polandii :tak: Malego paszczaka beda rozpieszczac dziadkowie a ja kuc do egzaminow i moze uda mi sie odespac troche :tak:
Jeszcze pytanko do mamus: Jak bylo u was z kladzeniem na brzuszku? Ile razy dziennie i na jak dlugo? Ian tego nie lubi :no: Jak ma zly dzien to zamiast dzwigac glowe wrzeszczy straszliwie...nie wiem co robic, zeby polubil te pozycje.
Udanego likenda wam zycze :-)
Pa pa

Kindzia-pisz kiedy-piszemy się:-)
Ma-Rita, nie martw się, moja nienawidziła kąpieli oraz leżenia na brzuchu. Miała (znaczy ma do teraz) niesymetryczne fałdy pośladkowe i pod kolanami, miała robione USG i wyszło, że z biodrami problemy niet.Ale oczywiście zalecenia leżenia na brzuszku były. Próbowałam ja kłaść (trwało to ok. 2 minut i wrzask). Teraz uwielbia i jak tylko może to przekręca się na brzuch, czyli myślę, że wszystko w swoim czasie.
Moi goście mieli wyjechać z Polski wczoraj o 21.00 a wyjechali dzisiaj o 9.00, czyli 12 godzin spóźnienia....Nic to-byliśmy na zakupach. Kupiłam sobie strój kąpielowy i na basen oraz ochraniacze na miejsca czułe, podczas jazdy na rolkach (a rolek nie bo nie było rozmiaru...hihih). Mąż obiecał, że jak się nauczę jeździć, to do zestawu ochraniaczy dokupi mi rolki....:-)POzdro spadam, bo tzra coś zjeść i wytrzeźwieć przed przyjazdem gości:-D

MA RITA to znaczy ze wszystko u mnie ok.:-) to najwazniejsze.Nie bede sie rozpisywac bo pogoda piekna i zabieramy starszego synkapana Bono-Drakulesku do lasu.
POLA jak ustawie sobie wszysko,tzn prace i wakacje koncem maja to wtedy ustalimy termin wizyty u mnie.WSZYSTKIE LASECZKI ZAPROSZONE !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry