• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
Hehehe,Belgia niby "zamknieta" do 2011,ale jest podobnie,sami nielegalni,albo laski hajtniete z tubylcem(jak ja:-D ).Czas nawiewac stad,prosze panstwa,tylko dokad?A moze do Polandu?To byl by numer....

Hmmm,to zalezy,jesli tam tez jest pelno naburmuszonych rodakow,to my nie chcemy;-) .Ale mojemu pracusiowi baaardzo sie marzy przejsc na emeryture(czytaj:sprzedac firme i odkleic sie od kompa) i popodrozowac:-) .

Dlatego proponuje Caraiby.Rodakow jak na lekarstwo i ciagle masz wrazenie ze jestes na wakacjach.A moze otworzyc jakas knajpke na plazy z kolorowymi drinkami?? Wchodzisz w to?

Oj,chyba nie ,zanim sie tej emerytury doczekamy...;-) Chociaz pomysl niezly:tak: .
A czy w Finlandii tez jest pelno naszych?
Oj,z naszymi podrozami,np.od 9 lat wybieramy sie w podroz poslubna i jakos nam z tego nic nie wychodzi.Najpierw miala byc Irlandia,ale teraz odpada,za duzo naszych.Do Szkocji tez raczej nie,a np.na lykendzik do Helsinek moj pan nie chce(ciekawe dlaczego:confused: ).W tym roku tylko Poland(jest komu podrzucic malpiszony),w przyszlym juz jestesmy umowieni na Malte i Sycylie.

Wiadomosc z ostatniej chwili : moj chlop mowi,ze coctailbar na Karaibach to swietny pomysl,bo ma w d...robote i chce to rzucic jak najszybciej:)
Kto wie,kto wie :)))))

Nie mowie czekac do emerytury,gdy bedziemy tworzyc gang emerytek.Jutro sie pakujemy,a w sobote otwieramy bar!! Nigdy nie ogladalas "Coctail" z Tom`em Cruise ;-)
My koncem majca planujemy wakacje na Isla Margarita,to nasz zalegly miesiac miodowy.(w zeszlym roku Jerry naprawial "kuleczki" w Bialymstoku.Taki oryginalny miesiac miodowy.A cena jak hotele w Dubaju.We wrzesniu lecimy do Turcji.Jerrego mama ma 60 urodziny i tam bedziemy swietowac.W grudniu mial byc obowiazkowo Krakow,ale wyglada na to ze Krakow bedzie musial przyleciec do nas.Sila wyzsza.Jesli wszystko pojdzie z planem dziecie pojawi sie na tym padole wedle 23 grudnia.:-)

Wow,moj brat sie urodzil 23 grudnia :)
Fajnie,podrozujcie ile sie da,bo jak dzieciaczek osiagnie wiek "pelzajaco-raczkujacy" to robi sie,ze tak powiem, troche ruchliwie na tych wyprawach :)
A moj chlop osiagnal dzisiaj dolek z przepracowania.A mialo byc lepiej,nowa firma,nowi ludzie,tylko ze nowi pracuja tak na pol gwizdka,i tak sobie mysle,ze cos tu u nas na wsi wybuchnie,hehehe...;)
Dobra,robie przeglad szafki z alkoholem i do lozeczka:)))))))))

Ja alkohole moge tylko podziwiac :elvis: i tak mi juz zostanie na jakis czas.Powiedz mezusiowi ze moze zabrac sie z nami na wakacje.Wroci wypoczety,usmiechniety i pelen zapalu do pracki.Jak dziecie osiagnie wiek pelzajacy to kupie mniejszy dom.Bedzie latwiej go znalesc;-) Bono zgodzil sie pozyczyc swojej smyczy,mowi ze mu nie potrzebna :tak: Jakos damy rade.Przegladalam dzis z przyjaciolka wczasy agroturysyczne w Pl ahhhh jak mi sie takie marza,moze w przyszlym roku,tzn kolejnym juz.Bo w te wakacje mielismy jechac z przyjaciomi na taki wypad,ale maz wymyslil sobie biale plaze.
Buzka i do jutra.Aaa Mam jutro wizyte u doktorka,pierwsze USG dam cynk jak poszlo..........oby dobrze

reklama
Kinga-nastaw się, że na Isla warunki w hotelach (niezależnie ilu gwiazdkowych są ...delikatnie mówiąc nieciekawe...Na plażach (niezbyt szerokich, acz z palmami) tłumy miejscowych próbujących Ci coś wcisnąć, oraz sfory wygłodniałych i wychudzonych psów...Jedzenie nie jest urozmaicone a kelnerzy (przynajmniej w naszym hotelu) nie mieli pojęcia o dobrych drinkach. Na Isla byłam w 5 miesiącu i czułam się dobrze. Proponuję Wam 3-dniową wycieczkę w głąb lądu wraz z przeprawą po dżungli-nie będziecie żałowali-to było coś co uratowało nasz pobyt tam.:-) I jak wystarczy kasy to warto zobaczyć najwyższy wodospad-nam niestety nie starczyło...:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry