• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

reklama
GRATULACJE
kochana życzę jak najspokojniejszej ciąży, radości z nia idących, napawaj się urokami rosnącego brzusia, pierwszych ruchów swej fasolki:-)

No a u mnie lipa na obcasach, wczoraj byłam z mała na badaniach 6 miesięcznych i się dowiedziałam że je mała zaczęsto ( co 1,5 godzinki a powinna co 3 a nawet 4) więc przez to ja jestem taka przemęczona i senna i z tąd ta moja deprecha.....lekarka nawet się zdziwiła że nic do tej pory nie biorę na depresję bo jak stwierdziła takie częste karmienie to jak ssanie życia ze mnie :eek:
Więc teraz muszę moją drama queen wyciągać w czasie z karmieniem i osiągnąc ten sukces 3 godzin.
Ahhh wczoraj podaliśmy małęj pierwszą łyżeczkę soczku z jabłka(wybrałam słodziutkie) ojjj żebyście widzieli jak się wstrząsała od smaku, i oblizywała i wykrzywiała :laugh2:ubaw pełna buźka :tak::-Ddziś kolejne podejście z 1te hapjes.

Oto wizyta u pani doktor:
c840c6989e6eae15.jpg

A to pierwsze jedzonko, a raczej po nim :)
9a520bdcd12cff03.jpg

63f6fc28e4a41d39.jpg

dziewczynki dziekuje za gratulacje,to bardzo mile !! Nawet pokazalam Jerremu co dostalam od was!Miejmy nadzieje ze wszystko bedzie ok,Jerry nie chce zebym wam sie chwalila,zeby pozniej nie bylo rozczarowania.Chba sie chlop troche boi.Pierwsze USG mam 3 maja.Dzien Konstytucji ;-) :-)

:szok: moje ssaki tez jadly co 1,5 godziny i nikt mi nie powiedzial,ze nie wolno.A raczej to ja nie pytalam,bo zosia-samosia jestem...

Dostarczyli reszte mebli do biura,jasna cholera nas trafila:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: Zamiast 6 krzesel tylko 5,podstawa pod stol z jednej strony inna,i jeszcze jakiejs sruby brakuje.Moj chlop rzuca flamandzkimi "kur...mi",a ja sobie poszlam na zakupy odreagowac:-) .Jak przywiaza rolety nie tak jak zamowione,to puscimy wszystko z dymem i uciekniemy na jakies wyspy za forse z odszkodowania;-) .

kindzia!!!!! wchodze po takiej przerwie i juz taka super wiadomosc!!!! nawet nie wiesz jak sie ciesze|!!!!!!
ja na razie nie mam internetu bo mieszkam u mamy ale za jakis czas planuje zalozyc. tesciowa dzwonila do mnie i blagala zebym nawet sama z malym przyjechala jak cor nie moze nas zawiesc..a mi ise paszport skonczyl a w dowodzie malego nie mam, to bym z nim przez granice nie przejechala. ale mam nadzieje ze letnie przeceny w tym roku mnie nie omina!!!!!!!!

:surprised: Wspaniale!!! Kinga, ale niespodzianka. Bardzo się cieszę! Gratuluję Przyszłym Rodzicom.
Czy już rzuciłaś papierochy?? Pisz jak się czujesz i który to tydzień-jestem wszystkiego ciekawa!!
Wczoraj popiłam browca (ciut za dużo) i dziś z kacem poszłam na pilates...ciężko...

reklama
czesc dziewczynki! Role sie odwrocily ! wy browca a ja soczek,ciezkie jest zycie alkoholika :baffled: a teraz bbq pogania bbq,stalam sie nadwornym kierowca :eek: Wedlug @ jestem w 5 tyg.Czuje sie jak jak przed ciaza.Nic a nic mi nie jest,cyce w normie,nie rzygam na widok lodowki zachcianek tez zero.CZy aby napewno jestem :baffled: ?? test pokazuje ze jestem :szok: Bede wszystko wiedziec 3 majca to wam zdam relacje.3majcie kciuki !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry