Ala1980
Zaciekawiona BB
hej mamusie
My też nie śpimy od 6 ,ale za to w nocy była tylko jedna pobutka
Niestety ja i tak w nocy nie spałam bo myślałam co będzie dalej ......
Jak już w myślach utwierdzam się że bedzie dobrze i wszystko zaczyna sie jakos układać to na następny dzień jakaś wiadomość tak Cię dobije że nie wiesz co i jak masz dalej robić....
a dotego nasi super współlokatorzy pojechali do Polski i w domu jestem sama jak palec
...no przepraszam same jesteśmy z moim skarbem....dobrze że już niedłgo będzie to nasze spotkanie :-)
kobiki
Sencilla teraz to już nie ma znaczenia czy brutto czy netto bo i tak nie stac nas na to miszkanie :-(( ....od pniedziałku obydwoje jesteśmy bez pracy
My też nie śpimy od 6 ,ale za to w nocy była tylko jedna pobutka

Niestety ja i tak w nocy nie spałam bo myślałam co będzie dalej ......
Jak już w myślach utwierdzam się że bedzie dobrze i wszystko zaczyna sie jakos układać to na następny dzień jakaś wiadomość tak Cię dobije że nie wiesz co i jak masz dalej robić....
a dotego nasi super współlokatorzy pojechali do Polski i w domu jestem sama jak palec
...no przepraszam same jesteśmy z moim skarbem....dobrze że już niedłgo będzie to nasze spotkanie :-)
kobikiSencilla teraz to już nie ma znaczenia czy brutto czy netto bo i tak nie stac nas na to miszkanie :-(( ....od pniedziałku obydwoje jesteśmy bez pracy
Ostatnia edycja:

gorzej niz w PL zanim przyszedl lekarz...ale co kazal jechac do nastepnego szpitala d o Venlo na usg chyba bo u nas nie maja sprzetu dostalam tylko tabl na poprawe humoru i to tyle niewiem kiedy dalej
;-) ale wiem choc ile waze ha