reklama

Holandia

hej mamusie
My też nie śpimy od 6 ,ale za to w nocy była tylko jedna pobutka:tak:
Niestety ja i tak w nocy nie spałam bo myślałam co będzie dalej ......
Jak już w myślach utwierdzam się że bedzie dobrze i wszystko zaczyna sie jakos układać to na następny dzień jakaś wiadomość tak Cię dobije że nie wiesz co i jak masz dalej robić....
a dotego nasi super współlokatorzy pojechali do Polski i w domu jestem sama jak palec :frown:...no przepraszam same jesteśmy z moim skarbem....dobrze że już niedłgo będzie to nasze spotkanie :-):yes:kobiki

Sencilla teraz to już nie ma znaczenia czy brutto czy netto bo i tak nie stac nas na to miszkanie :-(( ....od pniedziałku obydwoje jesteśmy bez pracy

Ostatnia edycja:
reklama
Witamy..:-)

pogoda znowu nie ciekawa moj homor tez mam nadzieje ze mi sie poprawi ,wczoraj pol dnia spedzilismy w szpitalu u lekarza z ta moja tarczyca ile to czasu trwalo ?:szok::rofl2: gorzej niz w PL zanim przyszedl lekarz...ale co kazal jechac do nastepnego szpitala d o Venlo na usg chyba bo u nas nie maja sprzetu dostalam tylko tabl na poprawe humoru i to tyle niewiem kiedy dalej:-p;-) ale wiem choc ile waze ha :szok: mi sie podoba a lekarz stwierdil ze stanowczo za malo ale niechce przytyc!!:no::no: no to

MILEGO DNIA I NUDZACE ZAPRASZAM NA KAWKE !!

Hej dziewczyny,
mi dziś pospaliśmy od 21 do 6 :-)

Od 7:30 Jestem już na nogach bo mają dziś u nas wszystkie kanały wentylacyjne sprawdzać, wycią z okapu w kuchni w toalecie łazience itp. Do 12:30 mają czas, jak do tej pory nie przyjda to maja pecha bo janie mam zamiaru siedzieć cały dzień z mała w domu, trzeba iść na spacer :-)

Sencilla wszystkiego naj dla Tosieńki z okazji 9 miesięcy :-)

Czesc Dziewczyny!!!!
U mnie jak zwykle pora sniadaniowa. W sobote ma tesciowa ze szwagierka przyjechac, wiec musze wziasc troche chalupe ogarnac, jutro moj M sie rowniez zaoferowal ze mi pomoze ale tyle na to jutro mamy do zrobienia ze nie wiem czy zdazymy:no::no:
Ala kiepska sprawa ale nie zalamuj sie wszystko sie ulozy, wiosna idzie beda potrzebowac ludzi do pracy znajdziecie cos
Dziewczyny wiecie cos moze czy po maciezynskim moge isc na platny urlop wychowawczy???:confused::confused: potrzebne mi okolo 3 miesiace takiego urlopu bo po macierzynskim nie chcialabym wracac bo godzinowo nie wyrobimy z moim M.a nie chce z kims obcym jeszcze dziecka zostawaiac.

Dzien dobry!
My juz po basenie, zakupach, teraz czas zabrac sie do pracy, ale najpierw sniadanko.
Tosia dziekuje za zyczenia!
Ala, tak mi przykro.. Ale jak to, Twoj maz tez stracil prace?? :szok:

Dzieki Agasta
To nieciekawie w takim razie bede musiala poprosic zeby zmienili mi kontrakt na mniej godz. bo teraz przy moich 45 godz. nie damy rady z opieka nad malym, a bedziemy potrzebowac kasy:crazy::crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry