reklama

Holandia

reklama
sencilla najlepsze zyczonka dla Antosi:-)

agasta co robie z ubrankami,,,, wydaję komuś,albo zostawiam Zosi na pamiątke i dla drugiego dzidziusia.. chociaz teraz ona juz je strasznie brudzi i niekiedy to nawet vanish nie pomaga,wiec zniszczone chyba bede wyrzucac:confused:

aneta- ja mam bardzo podobnie jak ty, caly dzień moge nie jeść ale w zamian za coś słodkiego:baffled: teraz powrocil ma apatyt na lody:sorry2:

pauka- widać że majeczka ma się lepiej, zdrowka dla niej:tak:

sencilla- mam nadzieje ze znajdziesz prace z której sie będziesz cieszyć:tak:;-)

gosiu- mam nadzieje że szybko wypali wasz plan;-):tak:

agasta- ja też nie wiem co robić z ciuszkami-a mam ich za dużo... troche wydałam szwagierce ale tylko takie w kolorach dla chłopca.. a teraz czekam aż siostrze wkońcu się uda zajść w ciąże i mam nadzieje że będzie dziewczynka;-)

my wczoraj bylismy u zanjomych, wiki się tak bawiła z dziećmi że w ogóle zapomniała o popołudiowej drzemce:-D teraz za to śpi, jak wstanie to idziemy na spacer bo dzisiaj cieplutko:tak::-)

Agasta tez chyba poprosze o kontrakt z mniejsza iloscia godzin, czekam jeszcze na mojego M. bo od 1 kwietnia zmienia prace i bedziemy widziec jak u niego bedzie i czy bedziemy mogli to pogodzic
Natka szczesliwej podrozy szkoda ze na tak krotko
Sencilla powodzenia w poszukiwaniach:tak:
Pauka a Maja sliczna i wcale nie wyglada na chorowitka
Niunia dzieki mam nadzieje ze to wypali mam juz dosc tej wyspy no i fajnie by bylo u siebie pracowac:happy:

Sencilla ja nie chcę schudnąć tylko wypędzić mój nałóg:tak:
Również życzę wszystkiego naj dla Antosi:-):tak::tak::tak::tak:
Natka szczęśliwej podróży:tak:. Sprzątanie nie wypaliło, bo facet potrzebował do sprzątania na soboty, a mój M czasem idzie w sobotę do pracy i zarobi 6 razy tyle co ja:-D:-D:-D, więc wolałam zrezygnować z tej fuchy:rofl2:
Ann no właśnie kiedy poznasz płeć dzieci:confused: Czuje po kościach, że to będzie parka hehe:-D:-D:-D
agasta ja na początku wydawałam siostrze, bo jej synek jest młodszy o 5 miesięcy, ale teraz jej synek przerósł mojego Oliwierka:-):szok::szok::szok::-D i chyba wystawię ciuszki na allegro bo mam mega dużo tych ciuszków i kupię może dzieciakom jakieś zabawki za to:confused::-)
Zapomniałam się pochwalić, jak byliśmy w PL to Niko dostał od babci (mojej mamy) rower, ale został w PL bo do auta się nie zmieścił, wujek mu w kwietniu przywiezie:tak:Nikusiowi kolega w szkole złamał rowerek w pół:szok::szok::szok:, więc był strasznie załamany i babcia postanowiła coś z tym zrobić:-) Oczywiście mama chłopca zadeklarowała, że odkupi Nikusiowi rower, ale chyba jakoś zapomniała:dry::rofl2:
Muszę obrać ziemniaki, więc uciekam, może ktoś chętny się znajdzie i mnie wyręczy:confused: bo strasznie nie lubię obierać ziemniaków:no:

Ann będziecie chcieli znać płeć dzieci? Co chciałabyś mieć? Parkę czy np 2 dziewczynki lub 2 chłopców? :-) Myślicie już nad imionami czy czekacie aż będzie znać płeć?
Mała wskazówka - jak będziesz kupowała ciuszki, to zwracaj uwagę żeby nie miały plastikowych zatrzasków, bo później trzeba bardzo uważac przy prasowaniu :-D

reszcie odpiszę później bo teściowa wparowała bez zapowiedzi:baffled:

wlasnie znalazlam prace...
przez uitzenbureau,sprzatanie pokoi nauczycielskich w szkole, 6 godz. 3 razy w tyg.
w przyszlym tyg. mam spotkanie, zobaczymy, co wyniknie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry