reklama

Holandia

hej dziewczyny ja wreszcie w domu ufff,
aneta, agasta, tak bardzo chcemy znac plec dziciaczkow, ja tez tak cos czuje ze to bedzie chlopczyk i dziewczynka i bylabym wtedy mega szczesliwa, ale oczywiscie jak beda dwie dziewczynki albo dwoch chlopaczkow bedziemy kochac tak samo, no wlasnie nie wiem kiedy bedziemy wiedziec, za tydzien ide na kolejna kontrole, z tego co mi mowili usg bede miala przy kazdej wizycie bo chca wiedziec jak dzieciaczki leza, wiec licze ze za tydzien moze sie juz cos dowiem (to bedzie 16 tydz) a jak nie to napewno na polowkowym za 5 tyg. No chyba ze dzieciaczki nie beda chcialy wspolpracowac i sie nie ujawnia :-D:szok::-D
sencilla, to trzymam kciuki zeby wyniklo dobrze ;-):-D a i zerknij na pw masz wiadomosc :tak:
natka, rowniez szczesliwej podrozy ci zycze, jedzcie ostroznie

lece cos zjesc bo tak glodna jednak ze :szok: a jadlam juz dzisiaj chyba 5 razy :szok::rofl2:

reklama
Anetko dzwonie po wszystkich uitzenbureau w okolicy, na stronach juz zazwyczaj jest wszystko zajete.
Ann, dzieki za wiadomosc , odpisze Ci wieczorem!
milego popoludnia Mamusie i Dzieciaki

Ostatnia edycja:
A nam sie spacerek przedłuzył:-):tak:
Natka szerokiej drogi,i miło spedzonego czasu w pl zycze:-)
Sencilla gratuluje i tzrymam kciuki za rozmowe wstepna:-):tak::tak::tak:Sto lat dla Tosienki!
Aneta jakim cudem ten chłopczyk złamał rower???:szok:
Ann ja stawiam na 2 chłopakow,a moze zakłady robimy:rofl2::rofl2::rofl2:
Gosia a ty znasz płec?Bo cosik nie doczytałam:tak:
Pauka sliczna Majusia,zdrowka dla niej i buziaczki od forumowej ciotki:tak:
Agasta zapomniałam pochwalic twoja ksiezniczke-cudenko:tak:
Mnie cały dzien tak głowa boli az mi niedobrze:no:My dzis na obiadek kebabki a potem jakas przekaska:blink:
pije kawe ktos chetny??

Ja tez poprosze kawke, bo mi sie slipka cos zamykaja :szok:
a ogladam wlasnie wozki i nic mi sie nie podoba, dla dwojki nie ma nic ladnego, albo jeszcze nie trafilam, a te ceny :szok::szok:

Humor trochę mi się poprawił ale ... to sprawka pysznego cappucino z pianką

Agasta ja ubranka trzymam dla następnego dzidziusia mam nadzieje że za rok - 1,5 pojawi się następne maleństwo w naszej rodzinie;-)
Natko miłego pobytu w Polsce
Pauka śliczna ta Twoja Majeczka -zdrówka życzę
Sencilla ,całuski dla Antosi i gratulacje i powodzenia w nowej pracy,jak bedą potrzebowali jeszcze osob to daj mi znać

Załączniki

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 36
Sencilla ty to jestes szybka :tak::tak: na pewno sie uda trzymam kciuki
Ann mi powiedzieli plec jak bylam w 20 tyg. bylam wtedy na dokladnym usg w szpitalu sprawdzali czy maly ma wszystko na swoim miejscu i czy dobrze sie rozwija, a u ciebie tez obstawiam na parke;-):-D a na ceny wozkow tez takie oczy zrobilam jak tu zobaczylam i dlatego pojechalam do Polski i wszystko kupilam malemu-wozek za 860 gleboki i spacerowke, ceny sa bez porownania
Karola moj ma byc chlopak:-):-)
Ide sie chyba polozyc bo jakos spiaca jestem:baffled:

Dużo tego naskrobałyście nie wiem czy spamiętam!:sorry2::-D
Sencilla dużo buziaków dla Tosi!I fajnie się udało ci z tą pracą,super!
Ann od wózka zaczynasz tak?hihi masz w sumie rację ciężki wybór!:dry:
Natka odpoczywaj w PL!:tak:

Moja mama dziś zgubiła tel...na szczęście znalazł go facet który z chęcią go oddał..podarowałam mu wino:szok::-D bo nie wiedziałam co mam mu dać z wdzięczności!;-):-)
Anetko foteczki bedą później...

reklama
Kochane, ja jeszcze nie mam zadnej pracy :-D Dopiero w przyszlym tygodniu mam afspraak.. Oczywiscie wolalabym cos w moim zawodzie, ale bez znajomosci jezyka nie mam na razie szans...
Agasto i Ann, wyslalam WAm wiadomosc na priva.
milego wieczorku!

co porabiacie? ja jeszze czekam na mojego mezczyzne. Dzieciaki spia.. Zzzz...
Wybralam sie dzis z nimi do kringloopwinkel, jakos przezylam z tymi lobuzami :)
Kupilam stolik na taras i kilka koszy na sadzenie ogorecznika, ktory mi wyslala Ania. Jeszcze raz dziekuje!
Aha, wszystkie przyjezdzajace! Nasze mieszkanie nie jest jeszcze w pelni urzadzone, np. brak nam wieszaka w przedpokoju, wiec lepiej wezcie jakies niemnace sie prochowce (zamiast eleganckich plaszczykow), bo im sie przynajmniej krzywda nie stanie ;)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry