reklama

Holandia

Hello:-)
U nas ju lepiej, ale posiedzimy chyba do poniedzialku....:-(Wkurzona jestem, bo mialam roboty zalatwiona u kumpeli na tych kwiatach i nici....

A tak Majka dzisiaj sie czuje....:-)
picture4899.jpg

reklama
Sencilla bardzo późno jesz śniadanie. Ja jadłam już 3 razy :szok:
Gosia ja wracam do pracy 30 marca, zmniejszyłam sobie kontrakt z 40 na 20 godzin. Claudia będzie półtorej dnia w żłobku a 1 dzień u teściowej. Miesięcznie w żłobku będzie 70 godzin a w związku z tym, że ja będę pracować to z urzędu skarbowego dostaniemy zwrot kosztów żłobka. W sumie miesięcznie będziemy sami płacić tak, jakby Claudia była w żłóbku 20 godzin. KOszty za 50 godziny pokryje urząd. Także warto wrócić do pracy chociaz na pare godzin tygodniowo, bo zawsze dostanie się zwrot.

Dziewczyny co robicie z ubrankami z których wyrosły już wasze dzieciaczki?

Pauka, Majusia sliczna! Widze, ze juz jej lepiej :tak:
Agasta, wlasnie zjadlam, ale bylam glodna ;-) zazwyczaj jem ok. 8 , ale dzis po prostu nie mialam czasu :szok:
Ja wlasnie tez szukam pracy, musze niestety z mojej dotychczasowej zrezygnowac, a szkoda, bo ja bardzo lubie :no::baffled::dry: Pewnie bede szukala gdzies w okolicy, jakies kwiatki czy cos.... :confused:

Pauka widać, że Majunia w dobrym humorze:-)
Sencilla dlaczego musisz zrezygnować z pracy?
Ja bardzo chciałabym pójść już do pracy, Oliwierek ma prawie 16 miesięcy, ale bez znajomości języka to marne szanse, więc najpierw muszę skończyć kurs:zawstydzona/y:

Aneta, ja z firma nie mam kontraktu, bo robie na dzialalnosc mojego meza, a marne szanse, ze mi dadza kontrakt.. A potrzebuje go, aby dostawac zwrot za opieke nad dziecmi. Wiec szukam czegos z umowa...

Witam kobietki!!!!

Właśnie wróciłam z zakupów i teraz mały śpi a ja siedzę z kawką i oglądam powtórkę Na Wspólnej a mam dziś takiego lenia dziś ze :szok::szok::szok::szok::szok:
normalnie nie wiem co jest :crazy:ale zaraz przychodzi do mnie koleżanka na ploteczki:tak::tak::tak::tak:nawet pisać mi się nie chce:crazy::crazy::crazy:
do potem może wróci mi wena.........do pisania:tak::tak:

Sencilla w takim razie życzę powodzenia w poszukiwaniu ciekawej oraz dobrze płatnej pracy:-)
agnes nie jesteś sama, czuję się podobnie tylko, że ja siedzę przez kompem i wcinam cukierki:baffled:, a na piecu kurczaczek się piecze:tak:Ja jestem jak dzieciak, cały dzień mogę nie jeść bo mi się nie chce:no:, ale słodyczy nie mogę sobie odmówić, jestem od nich uzależniona:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak się oduczyć tego wstrętnego nałogu:confused::confused::confused:

reklama
laski dzisiaj jedziemy do Polski:-) ja zostaję z mała do wtorku. a M jedzie w niedziele:sorry2:

aneta a co z tym sprzątaniem? nie wypaliło?
pauka majka wygląda na szczęsliwą dziewczynke, jest słodziutka.
sencilla szkoda ze musisz znalesc cos innego.. skoro to ci sie podoba:-(
agnes ja mam tak samo, od rana nas pakuje ale jakos weny do tego nie mam:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry