reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Hello:)
O wycieczce.Jestem pelna podziwu dla pan,grupa dotarla w calosci ,dzieciaki czorne i zmeczone.Niezle przedsiewziecie,45 6-7 latkow trzeba bylo dowiezc ze szkoly na stacje,stamtad godzine pociagiem do Mechelen,pieszo do zoo no i caly dzien latania,plus droga powrotna.Moj malpiszon kupil sobie loda i puzzle :) ,a po powrocie padl na lozko i zasnal w 2 sekundy.
Jeden wniosek,belgijskie dzieci sa albo grzeczniejsze albo bardziej wytresowane.W moich podstawowkowo-wycieczkowych czasach jedna opiekunka przypadala na 10 dzieci,do tego czesto ktos z rodzicow,a tu prosze,3 na 45 i szli jak pod sznurek.

Sobotni grill: bardzo udany mimo pochmurnego nieba,do wczoraj dojadalismy resztki,w niedziele przybyli tesciowie z pomoca,ale tez nie dali rady ;)

reklama
jestem kochane drogie moje !! :-) jutro wam napisze jak bylo i wkleje foty zebyscie mogly sobie spokojnie i bez stresu marzyc i zazdroscic........za 3 miesiace Turcja- 5 gwiazd ultra inclusive to dopiero bedzie ugi bugi :rofl2: W szczegolnosci ze jedziemy z tesciowka a to baba odlotowa. Hotel wybierala pod katem naszym,czyli zigolaki,konserwy muzyka bez przerwy i niewzne ze jej syn to moj maz na dobre i na zle ;-)
do jutra !!

Ha!Jeszcze dwa tygodnie i spadamy do Wielkopolski :)

Sie pochwale,zrobilam zagrode dla krolika,dosyc mielismy czarnych gowienek na zielonej (wreszcie) trawie.Poza tym obzarl wszystkie krzaczki,nawet te ktore wydawaly sie niejadalne:wściekła/y:.Teraz ide sobie leczyc palce poranione drutem...

Kindzia-czekamy na zdjęcia.
MissDior-zdolna z Ciebie bestyja:-) I się kurna nie chwal, bo ja też do Polszy uderzam 29.06, haha. A i Paulina tyż, tyle, że 14.07. Czy przypuszczałyście kiedyś, że tak się będziecie cieszyć na myśl o wakacjach w Polsce??

Wakacje w Polandzie maja jeden wielki plus : gratis opieka dla dzieci w postaci babci i dziadka:cool:.

A krolik-skurczybyk otworzyl sobie furtke w ogrodzeniu,grrrr...chyba zrobie mu zagrode z betonu:wściekła/y:.Jest jeszcze jedno wyjscie:mam gdzies przepis na kroliczyne w winie:evil:.

A ja jestem na etapie zajadania stresu, więc życzę sobie prócz temperatury i wody szwedzkiego stołu. A co do płatków, czy ktoś je kurna sprzątną jak chcieliście się położyć, czy takie rozpierdol zostawił...;-)
NO, Kinga-błogo, oj błogo...

No Kinia ino pozazdroscic wakacjow :tak: Zwlaszcza jak sie widzi za oknem taki syf jak dzis :no:
Ja tyz w stresie bo dzis egzmin :baffled: Ale za to po egzaminie ruszamy z kumpela na odstresowujace zakupy, szal wyprzedazy juz sie bowiem zaczal :cool2: Pora wiec poczynic stosowne spustoszenie na koncie :tak:

reklama
Kinia-zazdroszczę aż się gryzę ze złości :tak:
Marita- synuś cudeńki, życzę sukcesu na egzaminie i udanych zakupów.....co do Mireny to ja się zdecydowałam, już mam ją w domu, kosztuje 180,06 euro ale ubezp.pokrywa no i 22czerwca mam wizytę u ginka i będzie ja wmontowywać ;-)mam nadzieję że nie będzie za bardzo bolało ize będę się z nią dobrze czuła
Natalia- współczuję coroby teściowej, mam nadzieję że się Tobie uda przyjechać z synkiem do NL
missdior- oj podoba i ię Twój styl bycia, wiesz mogłąbyś pisaćblog-zapewne bym czytała po kilka razy na codzień :-D
Pola- oj stresik, to chyba my dwie mamy wpisane na drugie imię, ale trzymamy się mimo to dzielnie, i oby tak dalej :blink:

A jadziś kupiłam ostatnie częsci płotu, bejce i dzrwi do ogrodu i czeka mnie długi weekend z pędzlem ale efekt musi być jak ta lala :laugh2:

Kochane jeszez 4 tygodnie i 2 dni i moje cztery litery jada do POLONII :-)

toola, sylvaania (czy jakoś tak-sorki :sorry2:) ----- meldować się !!!

Do góry