• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

No a ja juz liczylam ze bede mogla cosik upichcic ale co tam M&M's zawsze znajda miejsce w moim brzusiu :laugh2:
Kochane wizyta Poli z rodzina zaliczona....bylo bardzo milo, Pola i jej maz to bardzo fajne osoby no a ich Maja to chyba sie ugadala telepatycznie z nasza Amelka, bo plakaly i smialy sie razem, i musze pochawlic wplyw Majeczki, bo dzieki niej moja Amelka usiadla po raz pierwszy na swych 4 literkach :tak:....Jedyny minus dnia, slonce pojawilo sie dopiero na koniec dnia, ale mimo to bylo super....juz nie moge sie doczekac kolejnego spotkania :-)
Foteczki wstawie jutro, a teraz sa do obejrzenia na http://chillengirl.fotosik.pl/

reklama
hellooo moje drogie !! Dzis nie bedzie rymowanki bo sie pakuje,mam kaca giganta a jutro leeeeeeeecimy do Tunezji ! Odezwe sie jak wroce
Pola piekny poemat ! Wpiszcie w google "gwiazdy bez makijazu" pieknie ***** piekne sa ! :-D

Czesc Holenderki :-)
Paulina-wlasnie obejrzalam fotki...ale fajnie mialyscie :tak: Super takie spotkanko :-)
A ja w zeszlym tygodniu zdychalam :wściekła/y: Dopadlo mnie przeziebienie i rozlozylo mnie na amen. Rezultat- zawalony egzamin (chyba, bo wynikow jeszcze nie ma, ale na 99,99% jestem pewna, ze bedzie poprawka) :wściekła/y:
Jutro kolejny egzamin i jeszcze jeden w polowie czerwca.
Ja chce wakacjeeeee!!!!!!!!
Kinia jak ja ci zazdroszcze...
OK.spadam do ksiag, bo dziecie spi i trza wykorzystac moment :-p
Pa pa :-)

Kinga-przyłączam się do zazdrości Ma-Rity :) Ja marzę o wakacjach i chociaż 1 dobie nie zajmowania się dzieckiem.
Spotkanie Paulin było super i zapewne powtórzymy je w pierwszym możliwym terminie:-) mała śpi, więc biorę się za obiad. Jutro przyjeżdża teść na kilka dni...:no:

Hej baby...co tu tak cicho???
Ja dzis mam dzien relaksu a jutro znow powrot do zakuwania :baffled:
Wlasciwie zamiast dzien relaksu powinnam napisac dzien prasowania. Matko, ile sie tego zebralo :baffled:

Moje starsze malpiszonstwo pojechalo dzis na pierwsza szkolna wycieczke do Planckendael (takie tutejsze zoo),45 dzieci +3 panie (jak one sobie dadza rade?),powrot o 18,ciekawe czy jakies dziecko zgubia?:evil:

Niecny planik na weekendzik : grillowanie,lezakowanie i bujanie w hamaku :)))

A ja mam deprechę macierzyńska i nic mi się nie chce a jęczenie Majki przyprawia mnie o wkurwienie...Nawet pić mi się nie chce...Marzę o tygodniu w jakimś SPA tylko z przyjaciółkami i seksi masażystami...

No to wszystkie mamy nie wesolo, ja na nowo wchodze w etap bolu, mdlosci itp, no i do tego mala budzi sie w nocy co 1-2 godzinki - doslownie Dzien Swira :growl:
Pozytywne wibracje - jeszcze 6 tygodni i jeden dzien i jade do Polski, niech sie dziadki zajmna mala a ja sobie dupsko wymocze w basenie, jeziorku, pozaliczam z mezem saune, i odzyjemy psychicznie w towarzystwie rodziny i przyjaciol :rofl:

Oj Kinia jak ja bym chciala teraz byc na Twoim miejscu, Natalka wspolczuje, Pola - trzymaj sie, Missdior-u Ciebie widze luzik na calej linii i tak trzymaj aaaa co to u Was za problem o tron?
Ma-Rita, no to wspolczuje, i nadal na lini podziwiam, byc matka i jeszcze studiowac..:yes:

AAAAA temperaturka w cieniu 29 stopni, zapowiadaja burze nie ma sie czym oddychac ....czyli zdychania czas nadszedl :sorry:
Czas na kawusie , do milego .......i niech sie reszta odezwie :chief:

reklama
Paulina odzywam sie poslusznie :-D
Lo mamo, ale upal :eek: Snuje sie po domu w bikini, wszystkie mozliwe drzwi i okna pootwierane....A moje dziecie dziala jak barometr, chyba czuje nadchodzaca burze, bo wyjatkowo niespokojne i zawodzi od rana...teraz padlo...mam nadzieje, ze troche pospi, a ja zaraz zmykam do ksiag.
Tez bym sie kawusi napila, ale mleka nie mam, a bez mleka jakos mi kawa nie wchodzi.
Natalya-wspolczuje problemow, ale moze jakos to sie da rozwiazac i nie bedziesz musiala pokrywac tych 800 zl.
Pola co ty tam piszesz o kryzysie,toz to przecie niedawno pisalas, ze lecicie na zywiol i moze Maja bedzie miala braciszka lub siostrzyczke ;-):tak:
Missdior milego grilowanka. Co do wycieczek...ja o maly wlos nie zostalam z moja kumpela pozostawiona przy slynnym wroclawskim zoo. Najciekawsze bylo to,ze pani nauczycielka dwa razy liczyla cala gromade i dwa razy wychodzil jej komplet :baffled: To ciekawe, bo uczylam matematyki :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry