reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Och,pytanie az tak bardzo mnie nie dreczylo,poza tym artykul zniknal.Mam takie dziwne hobby,do sniadania czytam Gazeta.pl - portal internetowy - www.gazeta.pl ,a tam czesto sa artykuly o Krakowie nekanym "strasznymi" problemami,jak : czy budki z precelkami moga miec logo coca coli,albo ze facet lajkonik jest nielegalny,albo o graffiti,albo (jak dzisiaj) o nekaniu miasta decybelami i podobne bla bla bla:-) slowem,zapomniec o moim problemie;-).
Dobra,znikam bo mam jakies 100 meskich portek do prasowania.Nie ma to jak 3 chlopow w chacie:dry:.

reklama
hehehe,no wlasnie,ponoc sie nielegalnie przebiera i robi kasiore,a miasto z tego nic nie ma.
lo jezu,opilam sie Lindemmans Cassis (geuze),ide poszukac jakiegos legowiska.

Sie pochwale,w jakim to ja uczciwym kraju mieszkam.Pojechalismy wczoraj na plac zabaw,plus lody dla dzieci i pyfko dla doroslych,po 1,5 godzince wracamy na parking,a tam obok samochodu lezy sobie moj pek kluczy,ktory wypadl mi przy wysiadaniu(malzonek zamykal autko).No co jest?Nikt nie chce nowej fury z 2 fotelikami dzieciecymi?Nie mowiac juz o dostepie do naszej chaty i biura?Jaki uczciwy narod na tej belgijskiej prowincji:-).

hmmmm lucky lady.Gdybym wiedziala ze to nie Twoja bryka to bym se "porzyczyla" a co mi tam !!! Za free daja,no nie?? DLUGIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII WEEKENDDDDDDDDD maz w dom,bedzie dzidzia :-D

No siemka Cipki:-D witam po dłuższej nieobecności. Miałam problemy z połączeniem i gości (ładnie rymuję, gdy się dobrze czuję). Było fajocha, tylko pogoda odwaliła "focha". Nam różnicy nie zrobiło piwko w domu też się piło, smakowało jak na dworze-teraz kaca mam, mój Boże...
Młode moje jakieś się nerwowe zrobiło i rzuca się przy zasypianiu. Każdy dźwięk ją wybudza, więc nawet w klawiaturę miękko stukam.
Missdior-uczciwy ten Twój belgijski naród.
Kinga-i co było pieprznie przez weekend?;-)
Paulina-zamawiaj pogodę na niedzielę.
POzdrówkas
POla

Moja droga parafianko,bylo w weekend niezle dymanko :tak:
Maz nie spuszcza z tonu,zeby miec nastepce tronu.
Leje mi w kanal z impetem zeby dziecie nie bylo beretem.
Chlop tak sie stara zeby malenstwu rowniez wyrosla fujara !
A najlepiej by sie stalo zeby dziecie na wiosne przylecialo. :-D

Koniec psalmu o milosci(fizycznej) zaraz bede przyjmowac gosci :-)

Drogie rymujace kolezanki,czy Wy aby nie jestescie z Czestochowy?

Moj wspanialy trzylatek bardzo nie lubi swych gatek,
na srodku klasy zdjal spodnie,pisior do reki,tak mu wygodnie,
oj,ulzylo,zrobil siku,przedszkolanka blada od krzyku,
chyba przeprowadzka tuz,dzungla,sawanna lub busz,
tam gdzie malpi gaj,dla moich nieokrzesancow raj.

Ja bym sie zastanowila nad produkowaniem dzieci:dry:.My chyba stalismy w zlym ogonku,albo przeskrobalismy strasznie w poprzednim zyciu i teraz sie nam dostaje.​

reklama
Hejka beneluxowe kobitki, nadrabiam moja dluga nieobecnosc...a wiec po kolei:
-jak zwykle moje zle samopoczucie, plus moja piszczaca corcia, i sterta obowiazkow domowych trzymaly mnie z dala od Was.....a do tego tekst mojej mamy i tesciowej ze moje samopoczucie to moze byc ciaza...calkowicie mnie to wyprowadzilo z rytmu, zalamka kompletna i glowa pelna co bedzie, a no i poklucilam sie z mezulkiem, o to ze zapomnial w sobote o mych imieninach,ze nie pomyslal o mnie i pojechal z kolega na koncert do Aho'y Rotterdam na Dolly Dots( czy jakos tak) a ja sama siedzialam przy flaszce wina w me imieninki :zawstydzona/y:............no ale juz dobrze, w ciazy nie jestem, z mezem wczoraj sie uglaskalismy ;-)czyli life is beautifull :-)

A w niedziele byl kolejny wypad rodzinny,tym razem na Aviodrom na Lelystad-zastepcze lotnisko dla Schiphol (Amsterdam) i zarazem muzeum lotnictwa.
Oj najbardziej to podobalo sie mezowi, szwagrowi i tesciu, wiadomo maszyny to cos dla panow ...tu foteczki z wypadu:
posilek przed zwiedzaniem, wojek dostal opierdziel za takie jedzonko :wściekła/y:
f7faafb2367b6590.jpg

wojek bral mala do kazdej maszyny
fbaa2d01cc932729.jpg

nawet wyglupial sie ze mna na chodniku
374a28f030cb6b1e.jpg

Amelka porobila tez nowe znajomosci
8e7e5e3c4fdc5b0f.jpg

Amelcia dzielnie pozowala na starych walizkach
f602d6bcdb5fe289.jpg

i na koniec zdjecie pamiatkowe familli
1edcde0d826959b3.jpg

reszta fotek na chillengirl - strona domowa w Fotosik.pl

Czytam co tu Kinia z Missdior wypisywaly, i widze ze Kinia to interes na wszystkim zrobi,na moich ciazach i synach Missdior .....Kinia obrotna z Ciebie baba :-D
Co do portalu Gazeta.pl to czytuje bardzo czesto i sledze kazde forum zwiazane z Holandia-widzi mi sie ich portal....a artykuly, fakt jakby tylko pisane pod Krakow.
Pola- mam nadzieje ze pogoda dopisze to sie pogriluje, i pozwiedza te moja wioske i okolice, inaczej czeka nas siedzenie w domciu, ale damy rade :tak:,a mam pytanko,z mezem jadacie wszystko czy sa rzeczy co nie lubicie lub jestescie uczuleni, np: truskawki lub inne?
A co u reszty slychac, jak tam nasza ciezarna kolezanka, Ma-Rita , toola, Natalya ?

Aaaa co do rymowanek to widac ze talent macie, mnie raczej lepiej idzie w naukach scislych ....ale i tacy sa potrzebni na tym swiecie ;-)

Milego dnia,ja spadam do zelazka :sick:

Do góry