reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Holandia

Aaaa co do rymowanek to widac ze talent macie, mnie raczej lepiej idzie w naukach scislych ....ale i tacy sa potrzebni na tym swiecie ;-)

dwa plu dwa rownia sie cztey,to sie rymuje do cholery ! :-D

A klamali ze w Holandii bedzie lac,a tu sloooonko przepiekne ze strach sie bac !
Za 5 dni do Tunezji lecimy,niezle sie tam zabawimy.
Na truskawki uczulenia nie mamy i na inne jedzenie bo my stare pokolenie.
Chyba mnie pomylilo :rolleyes:

reklama
Kindzia,witamy w klubie szurnietych:-).
Mnie tez zdecydowanie odbilo,zbudowalam dzis wlasnorecznie(!!!) wybieg dla krolika.Strasznie nienasycona bestia,zarlo wszystko,nawet czarna trawe,no,to teraz se posiedzi.

Baby, ach te baby. A za młodu chłopcem chciałam być, chyba ochu....łam. Teraz doceniam naszą płeć. Przecież my bezbłędne jesteśmy a jakie inteligentne i błyskotliwie dowcipne!:-)
Po lekcji na rolkach w krzyżu mnie łupie,
ale mam to wszystko w dupie.
By "rzeczoną" zgrabną mieć,
kładę rolki-reszta precz!
Znikaj tłuszczu, celulicie
przez "cię" mam spaprane życie.
Brzuszek chowam, spodnie długie
ależ ja ciebie nie lubię..
Ale spoko, idzie lato
no i co powiemy na to?
Modelek z kolorowych pism
bardzo dawno czas już prysł.
Wszyscy wiemy w naszej erze
ciała ich-powiem Wam szczerze
są robione w komputerze!
Niech się więc nam gęba szczerzy-
wyglądamy jak należy.:-)

"Suiker,pinda's,cacaomassa,magere melkpoeder,botervet,cacaoboter,plantaardig vet,lactose,zetmeel,glucosesiroop,gehard plataardig vet,emulgator (soja lecithine),geleermiddel(arabische gom),dextrine,kleurstoffen,glansmiddel(carnaubwas),aroma's,zout,plantaardige olie,sporen van hazelnoot en amandel".100g=516kcal i jest to oficjalnie moja nowa milosc:-).Kto odgadnie co to jest,niech sie czuje zaproszony do wspolnego chrupania;-).

z jakas czekolada mi sie to kojazy...albo z czyms do picia:tak:
dzisiaj rano wyjechaly siostry nilsia...smutno tak jakos..kiedys czulam ze jestemy rodzina a teraz tak dziwnie... chyba w sierpniu wezme kilka dni urlopu i do holandii sie przejade. w koncu przeceny jzu beda:)

Missdior nie wiem ale smakowicie wyglada ten przepis,poprosze o szczegoly co do proporcji i wykonania i robie tez :)

A ja mam mieszkanko wysprzatane, dwa ciasta w lodowce i z czego kazde mi nie wyszlo jak powinno:wściekła/y:( i to po raz pierwszy w mym zyciu)...i teraz tylko czekam na Pole z rodzinka.
Mam nadzieje ze sloneczko wyjdzie to grilujemy dzis :-)

Milego dnia dla wszystkich.

Ha! To sie kupuje gotowe w polkilogramowych paczkach i zjada gapiac sie w tv,a potem probuje sie te kalorie spalic w przyjemny sposob.Podpowiem,ze jest to wielokolorowe:)

reklama
Brawo,Natalya,orzeszki w polewach czyli M&M-sy :))))) eee,nagroda...mialo byc wspolne chrupanie,ale wlasnie pozarlam ostatnia paczke:-).

Przy niedzieli wyrwalam kotu 3 kleszcze,ide sie porzygac...

Do góry