reklama

Holandia

natka86 dziękuję:-):-):-). Ja też nie lubię zwierząt:baffled:, zwłaszcza w domu:no:, a moja teściowa stwierdziła, że osoba nie lubiąca zwierząt jest zła:wściekła/y:
fasolkę po bretońsku miałam w sobotę, a dziś już obiad gotowy chilli con carne:tak:

reklama
anetko w takim razie jesteśmy bardzo złe:-D
nienawidze kotów, blllle, psy lubie,ale takie w rozmiarze mini, moja mama jest hodowcą shih-tzu i akurat je uwielbiam,bo są małe i słodkie:happy:
a u teściów jest duzy wilczur- ogólnie jest łagodny i miły ale i tak go nie lubie:eek:

a zeby było śmiesznie Zosia naszych shih-tzu się boi i ucieka jak moja mama jej da małego, a u M rodziców tego wilczura goni i ciągnie i głaszce:eek::szok:

Ostatnia edycja:
"a u teściów jest duzy wilczur- ogólnie jest łagodny i miły ale i tak go nie lubie:eek: oni maja 3 pokoje, i mieszka tam Mojego M mama i tata, 2 braci, siostra z mężem i synkiem 2 letnim i brat z żoną i córką roczną plus ten pies:confused2::szok: sajgon, sodoma i gomora:confused2:"

Natka przepraszam bardzo za szczerość, ale jak oni sex uprawiają:confused::-D:-D:-D:-D:szok:

anetko my też się zastanawiamy nad tym:-D:-):-D:-):-D

nie mam pojecia:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: chyba ciężko z tym u nich:-p
ale niedługo siostra M z mężem z małym sie wyprowadzą wiec sie troche tam rozluźni:sorry2:

niedługo bede edytowac te posty wiec ich nie cytujcie:no:

Natka widzię dziś bierzesz się za gotowanie tego, co lubisz :-)
Ja dziś mam w planach żureczek. Mniam, mniam.
Beauty chętnie kupiłabym świnkę, ale mam z nimi złe przyżycia, wiec podziękuję.

Tak poza tym to była dziś u mnie na kawie ta dziewczyna co wyczaiłam ją na nk :-) Pogadałyśmy sobie trochę i poszła do domku. Fajnie było.

Nakarmiłam przed chwilą Claudię, teraz słyszę, że ma czkawkę i coś w pieluchę ciśnie :-D

Witajcie czytam was od kilku dni ale nic nie pisze bo niechce mi sie wekend jak zwykle pracowalam i co ... nic ciekawego :crazy:
od dwoch sprzatam i sie szykuje bo dzis wieczorem przyjezdza moja siostra ze szwagrem i znajomy z nimi SUPER!!!!!!!!!!!!! wiec mam roboty mase :tak::tak:..jeszce na tym mieszkaniu nie byli a my wlasnie w trakcie remontu ale co tam cieszce sie jak nic ,kupili lodz gdzies pod Amsterdamem i jada po nia datego tu beda troche:-):tak::-D:-(:angry:
glowa mi peka ze nie moge wytrzymac juz od kilku dni ale wiecie co ??? nie mam od 2 tyg M wiecie co to moze oznaczac tym bardziej ze rano jak wstaje do biegiem do ubikacji takie wymioty albo mdlosci..ale moze to po tabl. na ta tarczyce moze przez to niewiem jutro mam zamiar sobie test zrobic !ale w zeszlym msc miala m 3 razy jak zaczelam brac te tabl a teraz wcale wiec niewiem ale w najblizszych dniach poinformuje bo narazie niewiem co myslec jestem po czesci przerazona!!!!!!!!!!!!

Kobitki wiosna nadeszła!!!!!:tak::-)Ale super pogoda,aż żyć się chce!!:tak:
Natka ja sobie nie wyobrażam tak żyć,ale jak by nie było wyjścia to kto wie:confused:
Aneta szał fotosikowy?:-):tak::-DSuper!
Mamo Mikołaja mnie też dziś głowa pekała ,zjadłam paracetamol i jest dobrze:-):tak:A co do M to pewnie przez te tabletki.:tak:
Kawki?????

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry