reklama

Holandia

reklama
Karola ja również gratuluję pierwszego ząbeczka.

My dziś zaliczliśmy pierwszą w tym roku przejażdżkę motorem. Claudia nawet załpała się na zdjęcie :-)

Załączniki

• IMG_2283.jpg
    IMG_2283.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 53
Sencilla, dzieki za odpowiedz w sprawie kupna buggy... :tak: ja narazie szukalam w internecie, znalazlam kilka fajnych, ale musze oczywiscie je "na zywo" zobaczyc... w czwartek jade z Manuelem do przedszkola do Groningen, wiec przy okazji tam sie rozejrze... :tak::tak: Natka, jak sie nie myle, to Ty rowniez zamierzalas kupic buggy? kupilas juz... i jaki? :confused:
Karola, wielkie gratki dla Michalka za pierwszego zabka... ale slodko wyglada na tej fotce w podpisie... :-)
Anetko, swietne fotki... kochane masz dzieciaczki... :-) ale mialy super zabawe... Ty oczywiscie rowniez swietnie wygladasz...
Agasta, super fotka... widac, ze tate duma rozpiera... ;-)
Beauty, ale Ci sie trafil przychowek... ;-) ja rowniez dziekuje... nie przepadam za "takimi" zwierzatkami...

Hej kobietki!!!

Szczerze mówiąc to ja się nie mam za dobrze:-(...niewiem czy to przypadek czy nie,ale im więcej biore ten antybiotyk tym bardziej mnie grypa rozkłada!:wściekła/y::szok:
A do tego mam mega katar a nie mogę wydmuchać nosa bo mi nie wolno ze wzgledu na tą dziure w komorze nosowej!:angry::wściekła/y::wściekła/y:
Poza tym czuję się jakby ze mnie powietrze uleciało a szwy w dziąśle mi też przeszkadzają:confused:... jednym słowem...lipa!:-(:dry:
Dzisiaj o 11.00 mam kolejną wizytę zobaczymy co mi doradzą...:-(

Karola gratuluję Michałkowi ząbka również- i mojemu Ernimu właśnie wyrżnęły się "piątki" z obu stron...:-D
Anetko foteczki boskie...jak wy to wrzucacie bo u mne nie ma takiej opcji z tymi załącznikami...:confused::baffled::nerd:Beauty może ty już odkryłaś coś?:sorry2:
Mamo Mikołaja a jak twoje samopoczucie dzisiaj?
Sencilla co z twoim ogórecznikiem?Rośnie już?:blink:
Ann a ty gdzie się podziewasz?

hej lasencje :-)

Ta opcja z bezpośrednim dodawaniem załącznika pojawia się tylko w przypadku wybrania "normalnej odpowiedzi" (ikonka po lewej stornie pod ostatnim postem), a nie opcji "szybka odpowiedź" :-)

U nas nocka ok, choć mieliśmy pobudkę na karmienie o 3:40. Teraz wcinam śniadanko a Claudia śpi.
W planach znowu spacerek, bo zapowiada się tak ładnie jak wczoraj.

aniu pod postem jest kolejna ramka "dodatkowe opcje" wybierz zarzadzaj zalacznikami- wyskoczy ci mała ramka i tam juz pisze przegladaj(z dysku) dusisz wyslij i musisz chwilke poczekac az sie zaladuja zdjecia (pojawiaja sie kolejno nazwy zdjec ponizej) zatwierdzasz wiadomosc nie tam gdzie post tylko w pod ta ramka co dodajesz zdjecie:tak:

łatwiej wytłumaczyć nie moglam;-):tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry