reklama

Holandia

Hej dziewczyny,
no ja tez jestem caly czas, tylko zaczelam ten kurs prawa jazdy online i popoludniami sie ucze a bardzo mnie to wciagnelo bo jeszcze przed swietami chcialabym teorie zaliczyc no i jazdy zaczac poki brzuch jeszcze tak bardzo nie przeszkadza :-D
A wczoraj juz sobie w polskim sklepie zamowilam makowca i biala kielbaske na swieta...
Ania, kochana wspolczuje ci bardzo, nieprzemeczaj sie... jesli moge ci w czyms pomoc to daj znac...
Wracam do pracy...
pa do potem

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry:-)
Ania zrdowka zycze ,biedulko ty nasza:no:Sliczne foteczki ,mezczyzni przystojni:tak:
Agasta czy ja moge ci wysłac poczta płytki na ten kurs?A ty mi odeślesz?:sorry2:
Po obiadku idziemy na spacerek,a teraz kawusia.Michas sie bawi,a tak juz tworzy ze szok:tak::-D

Hej my już po spacerku. pogoa niestety nie jest taka fajna jak wczoraj, jest dużo zimniej i pochmurnie.

Karola płytki z kursem ma teraz Sencilla, bo jak byłam na spotkaniu to zapomniałam je zabrać do domu i teraz sama nie mam tego kursu :-D

Hej!

Ja właśnie wróciłam od dentysty...pół wargi nie czuje!:dry:ale prace postępują!:-D
I do tego spotkałam moją hol u której pracuję...jak mnie zobaczyła w takim opłakanym stanie to powiedziała że mnie widzieć nie chce w pracy w tym tygodniu!:szok::-D
No to mam wolne do poniedziałku...;-)zamierzam wykorzystać ten czas naprawdę skutecznie w łóżku...bo i mama i mąz w domu!
Dadzą sobie radę beze mnie...:tak:
A propo kursu ja też chce...Sencilla zakup dla mnie płytki, skopiuj i wyślij - pokryje wszystkie koszty a kasę przeleje ci na konto!
Bardzo cię proszę jak znajdziesz chwilkę...
Męża wysłałam do apteki a sama wciskam się w dresik...i do łóżka!:sorry2::-(​

Aniu no to masz labe :tak: odpoczywaj póki możesz, bo jak wyzdrowiejesz to już nie będzie wymówki :-D

No to Sencilli się zwaliło na głowę przez moje zapominalstwo :sorry2:

A co byści powiedziały na to, żeby stworzyć wątek SPRZEDAM/KUPIĘ/(ewentualnie SZUKAM)?
Napewno każda z nas ma coś co jest jej juz nie potrzebne, a moze przyda się komuś innemu.

A propo Sencilla zapomniałaś mi pokazać to coś do roweru od Antosi :-D

Ostatnia edycja:
jasne, Aniu, nie ma sprawy z ta plytka.
Agasta, zapomnialam Ci pokazac ten fotelik. Zrobie dzis zdjecie i Ci wysle.
wlasnie niedawno wrocilysmy od kolezanki, Ani, dziewczyny ktore byly na spotkaniu znaja, to Mama Igorka, Aleksandra i Soni.
u nas cudowna pogoda, mam nadzieje, ze utrzyma sie do weekendu!
milego popoludnia wszystkim zycze!

Ok, Sencilla, czekam na foto.
Ale tu pusto, mimo że środek tygodnia a nie weekend.
Claudia dopiero co zasnęła od godziny 12 z groszami :szok:
Idę odkurzać bo jutro rano mam gości :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry