Ala1980
Zaciekawiona BB
hej dziewczyny my dzisiaj tez pospałyśmy bo do 8 z jedna przerwą w nocy :-)-jak na Marthusie to sukces.
potem pojechałysmy z Sencillą na basen było suuuper,ale się dziewczynki wybawiły,potem na kontrolę z Marthusią waży 8,7 kg i wszystko jest ok .Ppani doktor ułożyła nam menu dla naszego maluszka bo troche za dużo Marthusi dawałam mleka. Nie wiem czy Marthusia bedzie chciała tak jeść jak oni mi napisała ale zobaczymy
...teraz zapraszam na kawkę i ciacho
potem pojechałysmy z Sencillą na basen było suuuper,ale się dziewczynki wybawiły,potem na kontrolę z Marthusią waży 8,7 kg i wszystko jest ok .Ppani doktor ułożyła nam menu dla naszego maluszka bo troche za dużo Marthusi dawałam mleka. Nie wiem czy Marthusia bedzie chciała tak jeść jak oni mi napisała ale zobaczymy...teraz zapraszam na kawkę i ciacho

tzn. przesadzalysmy kwiatki. A raczej: moja Corka przesadzala z moja mala pomoca ;-)
:-)

Rozliczaliśmy się kiedyś u tej Pani (teraz mamy swoją księgową tutaj w NL) i wszystko było ok, moja rodzinka (brat, bratowa, siostra, szwagier) i też wszystko było ok, ale nie wiem jaka jest prawda
. O borsuku też wiele złego słyszałam, ale czy to prawda to sama nie sprawdzałam. Czasem konkurencja potrafi wystawić złą opinię, aby zyskać klientów