reklama

Holandia

hej dziewczyny my dzisiaj tez pospałyśmy bo do 8 z jedna przerwą w nocy :-)-jak na Marthusie to sukces.:tak:potem pojechałysmy z Sencillą na basen było suuuper,ale się dziewczynki wybawiły,potem na kontrolę z Marthusią waży 8,7 kg i wszystko jest ok .Ppani doktor ułożyła nam menu dla naszego maluszka bo troche za dużo Marthusi dawałam mleka. Nie wiem czy Marthusia bedzie chciała tak jeść jak oni mi napisała ale zobaczymy
...teraz zapraszam na kawkę i ciacho KawaCiasto.jpg

reklama
Ala my pilysmy z Toba kawke :tak:
Spedzilysmy super popoludnie, przenioslysmy sie na taras, Tosia zasnela, a my z Marysia bawilysmy sie w ogrodniczki :-D tzn. przesadzalysmy kwiatki. A raczej: moja Corka przesadzala z moja mala pomoca ;-)
Pozniej Tosia sie obudzila, wiec wypilam kawke, sloneczko nam pieknie swiecilo, zajadalysmy rodzynki, bylo cudnie ... Puscilam z salonu plyte "Native Spirit" i bylo tak spokojnie i cieplo... i blogo... POlecam plytke, jesli ktos jest zestresowany :wściekła/y::wściekła/y::-p:-)
Agasta, jak male pojda spac, to postaram sie zrobic w koncu to zdjecie :-D Przepraszam, ze tak zapominam, ale moj mozg przechodzi przesilenie wiosenne :rofl2:
Alenko, moze wpadniecie z P. jutro na sloneczna, popoludniowa kawke na tarasie? :sorry2:
PS/ Agasta wlasnie dalam to zdjecie
a moze chcesz, abym Ci wiecej wyslala na maila? bedzie mi latwiej

Ostatnia edycja:
Jejciu jakie tu pustki :szok:
To ja może pochwalę się moim wiosennym roztargnieniem.
Pojechałam rozliczyć się z podatku i zamiast papierów z 2008 roku wzięłam stare z 2007 :-D:-D:-D
No i jutro muszę jechać jeszcze raz :-)

Ann jeszcze troszkę i będziesz wiedzieć jakiej płci brządce w sobie nosisz. i wtedy zacznie się zakupowy szał :tak:
Aneta o pani o której pisałaś dużo mowy było na necie, że nakradła od ludzi kupę pieniędzy i miała sprawy w sądzie. Nie wiem co z tego wynikło ale widze że działa w branży dalej. Kiedyś pracowała dla pana Borsuka ale po tym pieniężnym zamieszaniu wywalił ją.
Żródło:
w w w . h o l a n d i a . o r g
i kolejne na dole strony pomarańczowym kolorkiem
:: PODATEK Z HOLANDII ::

Hej dziewczyny...

Faktycznie wszystkie gdzieś wywiało...
Ann dzieki za dobre chęci - jesteś kochana..:tak::-)
A mnie to już totalnie rozłożyło a do tego gardło mnie tak boli jakby tam stado kaktusów wyrosło!:wściekła/y::baffled:
Serwuje wam kawkę i uciekam na śnieadnko;

Dzien doberek,
Huraaaaaa piatek! :-D:-D
Ania, nie ma za co, no i kuruj sie kobieto, zdrowka zycze...
A ja wcinam sniadanko i zbieram sie do pracy...
pa
milego dnia

Witam panie,
my z Claudią buszujemy od 6:40. Teraz moje dziecko dopiero co zasnęło, a ja wcinam śniadanko :-)
Na 10 jedziemy do żłobka omówić szczegółowo co i jak, a w przyszłym tygodniu Claudia idzie na dzień próbny :tak: Już się boję o to karmienie z butli :szok:

Wczoraj mała miała jakby stan podgorączkowy, lekkie rumieńce, bardzo ciepłe rączki (a zazwyczaj ma zimne jak lód), zrobiła dziwną zieloną kupkę no i oczywiście zaśliniła całą koszulkę. Rano jak ją przebierałam to też zrobiła kupkę, ale nieco innej konsystencji niż zawsze.
Obserwuje ją uważnie, wysypki żadnej nie ma, je też ładnie.
Dziąsełka ma jakby napuchnięte i białawe.

Czy to może być na ząbki?

Dzien dobry:-)
Ania zdrowka zycze!:tak:
Agasta Michałek miał podobne objawy jak Claudia.:tak:Robiłkupki zielone i luzne. Mial tez wysypke i marudził.Wiec ja mysle ze to beda jednak zabki:tak::tak:
Dziewczynki gdzie sie podziewacie??
Aneta co porabiasz ,ze do nas nie zagladasz?
A reszta!!!!
PulinaAnna,MaRita,Olgunia,Tweggless,Beauty i cała reszta wzywamy!! Dajcie znac:tak:
U nas dzis pieknej pogody ciag dalszy:tak::tak:My juz po sniadanku,pije kawusie a Michałek leży w łóżeczku i bawi sie i piszczy.

reklama
Witam Was prawie weekendowo:-) huraaa:-):-D
agasta z tą Pania Kłosowską to było tak, że pracowała dla Borsuka, a później otworzyła swoją kancelarię i Borsuk ją oczernił, a ona jego:tak:. Gdzie jest prawda tego nie wiem:no: Rozliczaliśmy się kiedyś u tej Pani (teraz mamy swoją księgową tutaj w NL) i wszystko było ok, moja rodzinka (brat, bratowa, siostra, szwagier) i też wszystko było ok, ale nie wiem jaka jest prawda:confused:. O borsuku też wiele złego słyszałam, ale czy to prawda to sama nie sprawdzałam. Czasem konkurencja potrafi wystawić złą opinię, aby zyskać klientów:baffled:.
Pauka zostało wiele osób oszukanych, które rozliczał się przez prywatne osoby, więc bądź ostrożna. Sprawdź dokładnie dane firmy i pilnuj, aby na zeznaniu podatkowym było podane Twoje konto!!!
Z własnego doświadczenia mogę tylko dodać, że u Pani Kłoswoskiej panował kiedyś (nie wiem jak jest teraz) bałagan w papierach:baffled:
agasta małe może rzeczywiście ząbkuje:tak:
Wczoraj z moimi dziećmi byłam w ogródku, bo chcę zasiać świeżą trawę, ale niestety Oliwerek tak skutecznie mi w tym pomagał, że nie wiele zdołałam zrobić:-D:tak:. Teraz śpi więc uciekam na ogródek:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry