reklama

Holandia

reklama
Sencilla oj wstąpił, wstąpił:-D:-D:-D. Świetne zdjęcia:tak:
Ja właśnie wróciłam z ogródka i zabrakło mi dosłownie 5 minut, aby skończyć:rofl2:. Oliwierek się obudził, wiec musiałam zakończyć moją pracę, spał 3 godziny:szok::-).Często mu się to zdarza:tak: za to wstaje często o 6:00 jak mój M do pracy wstaje:tak:, dziś wyjątkowo Oliwierek wstał o 7:00:-):tak:
Pomidorowa już na piecu, więc czas ogarnąć chatę, później po Nikusia i naleśniki pichcimy:-D:-)
Pogoda cudna, słoneczko świeci pięknie:-):-):-):-) Po obiadku idziemy znów na ogródek:tak::-):tak: pograć w piłkę:-D:-D:-D
Miłego dnia kobitki:-)

Hej !!!!
my właśnie wróciliśmy z placu zabaw i zabieram się za obiadek w końcu super pogoda :-):-):-)
Aniu zdrówka życzę kurcze taka super pogoda a ty chora zdrowiej szybciutko:tak::tak::tak::tak::tak:
Sencilla a dało by radę żebyś dla mnie też przegrała tą płytkę z nauką holenderskiego od Agasty i wysłała mi ją ja oczywiście koszty pokryje mogę kaskę wpłacić na konto bo musze się w końcu wziąć za naukę bo już mam dość ze nie rozumiem nic co kto do mnie mówi :tak::tak::tak::tak:

Laseczki milego wekendu:-):-):-):-)mam nadzieję ze będzie ładna pogoda

:-):-):-)

Załączniki

• 2009_0308KROKUSY0191.jpg
    2009_0308KROKUSY0191.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Czesc dziewczyny!!!
czytam was po troszce kazdy dzien, a u mnie nic ciekawego.Pogoda super staram sie siedziec duzo na dworze i kozystac ze slonca. Zmeczona sie teraz czuje od kilku dni mecza mnie bole w podbrzuszu, a z prawej strony to juz mnie tak miesien bolal ze chodzic dzisiaj nie umialam. Polozna mowi ze wszystko dobrze ze gotowa do porodu jestem tylko czekac....
Wiec czekam:baffled::dry::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry